FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 3-0

Ultimele zile la Dinamo? Rednic, nemulțumit total de un jucător în timpul meciului cu Craiova: "Nu e normal să facă asta la experiența lui"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 09:51

Mircea Axente (31 de ani) a intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu CSU Craiova, scor 3-0, și a fost cel mai slab dinamovist de pe teren, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor.

Atacantul dinamovist pare să aibă zilele numărate în "Groapă". Pe lângă episodul în care Mircea Rednic s-a enervat teribil când Axente era la încălzire și voia să-l introducă (detalii AICI), antrenorul nu și-a ponderat reacțiile nici când jucătorul era pe teren.

La o fază de atac a "câinilor", Axente s-a poziționat în ofsaid, motiv pentru Rednic să se enerveze: "Nu e normal ca la experiența lui să stea în ofsaid", a reacționat antrenorul în timpului jocului.

cprd 242 mircea axente

În plus, Rednic a tot anunțat de când a venit la Dinamo că vrea să mai transfere cel puțin un atacant, ceea ce ar însemna să se descotorosească, cel mai probabil, de Axente. Despre vârful născut la Tulcea s-a mai vorbit că se află pe lista neagră a lui Rednic.

1 gol marcat în 9 meciuri are Axente în acest sezon la Dinamo, echipă la care a venit în iulie 2018

Citește și:

"Câini" strălucitori! Omul lui Rednic, cea mai mare notă de pe teren + Unde e marea "bubă" a lui Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  17 Decembrie 2018, 04:04
Postat de zecs93 pe 17 Decembrie 2018, 02:37

Cand ma gandesc ca la preferat Bratu pe Axente in detrimentu lui Bilinski mi-se scurge creieru pe nas ca mucii !!! Cum e posibil asa ceva ???

Ba disperatule ! Tu ai viatà in afara fotbslului romanesco care valoreaza ceapa degerata ?

zecs93
zecs93  •  17 Decembrie 2018, 02:37

Cand ma gandesc ca la preferat Bratu pe Axente in detrimentu lui Bilinski mi-se scurge creieru pe nas ca mucii !!! Cum e posibil asa ceva ???

zecs93
zecs93  •  17 Decembrie 2018, 02:37

foarte bine, axente e o epava, la fel ca ceilalti ramasi in lot, ma refer la Popovici,Katsikas,Popescu, Moldoveanu si vlad olteanu........... poate Gomelt daca isi revine ar fi singuru din renegati care ar merita sa ramana, dar si el rezerva !!! Am vazut ca cu CFR a jucat binisor, speram sa-l faca Rednic jucator, el nu prea a avut parte de antrenori buni ( miriuta, bratu,niculescu astea nu erau antrenori) !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează