FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimul asalt » Andone vrea să îi convingă pe Negoiță și Mutu de transferul lui Cernat

Cernat ar putea deveni iar
Cernat ar putea deveni iar "câine" la 15 ani de la precedenta aventură în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 00:00

Roș-albii se reunesc astăzi, iar Andone va discuta cu Mutu și cu Negoiță despre transferuri, printre care și eventuala sosire a lui Cernat.

"Câinii" se reunesc astăzi la Săftica, la prânz, după care Ioan Andone va discuta cu șefii săi despre achizițiile iernii 2017. La convorbirile cu Ionuț Negoiță, cu Adrian Mutu și cu Ionel Dănciulescu, tehnicianul va discuta și despre posibilitatea aducerii lui Florin Cernat, mai ales că varianta Răduț a picat definitiv, Mihai semnând cu Lech Poznan.

Cernat, 36 de ani, este văzut ca o variantă ideală pentru sezonul de primăvară, întrucât Dinamo, în lupta pentru cele trei trofee, are nevoie de un fotbalist cu glezna fină care să inventeze faze decisive în momente-cheie.

"Diamantul" n-a fost ieri la reunirea Voluntariului, formație de care mai aparține până în vară. Ilfovenii nu s-ar opune dorinței jucătorului de a pleca, însă vor să se aleagă cu o sumă compensatorie. De aceea îi așteaptă pe cei de la Dinamo la discuții.

Cernat ar urma să primească un salariu lunar de 6.500 de euro în Ștefan cel Mare. Totodată, roș-albii vor clarifica în acest week-end și situația lui Antun Palici, care a intrat în ultimele 6 luni de contract, actualul căpitan al "câinilor" oferind asigurări verbale că este interesat să continue și din vară la echipă.

5goluri și 7 pase decisive a reușit Cernat pentru Voluntari în sezonul de toamnă

Alte știri despre Dinamo:

"Juve l-a vrut. Românii au cerut mult"

Brănescu a deconspirat o șansă ratată de Steliano Filip, în urmă cu 5 ani. "Stelu a venit în probe la Juventus Torino pentru 3-4 zile. Italienii au vrut să-l ia, au oferit o sumă, doar că patronul de la Avicola sau de la Banatul, unde era legitimat atunci, a cerut altă sumă și transferul a căzut imediat. El luase probele, n-a înțeles prea multe la început, dar a prins ulterior ritmul și a impresionat", a povestit portarul la DigiSport.

"M-a amuzat subiectul. Dacă mă întorc la Avicola Buziaș, ce fac, mă angajez acolo?! Nu știu nimic despre acest caz, eu mă prezint pe 6 ianuarie la reunirea lui Dinamo"
Steliano Filip, eroul divergențelor dintre Dinamo și fostul patron al Avicolei Buziaș

A semnat cu Steaua?

Surse din fotbal afirmă că Gnohere ar fi ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali pentru a veni din vară la Steaua, însă atacantul a declarat că poate lua în considerare și o eventuală propunere de prelungire, azi, din partea conducerii roș-albilor: "Chiar dacă nu comunic cu Andone și aşa va fi până la finalul contractului, sunt pregătit să revin la antrenamente. Nu am absolut niciun chef să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu Steaua. Nu mă interesează. Vreau să joc în continuare la Dinamo. Vom vedea ce se va întâmpla aici".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  06 Ianuarie 2017, 16:08

Amin!Cernat rămâne la fosta echipă!Să-ți dea Dummezeu sănătate, Florine!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  06 Ianuarie 2017, 15:44

Decat sa te chinui sa il iei pe Cernat mai bn îi spui lu Adrian Mutu sa dea costumu jos si din 5-6 lovituri libere de la 20 -25 m iti baga unu sau doua goluri.:)))) Sa il ai pe Mutu in teren la toate fazele fixe e smecherie.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2017, 14:28

Nu stiu de ce austriacul Janeczek nu a fost deloc jucat cu o singură exceptie intr-un meci de cupă când a fost foarte bun, deși a jucat pe postul de fundaș dreapta ???!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close