FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU PLAYOFF

Ultimul cartuș » Patru echipe se bat pe trei locuri de playoff: Dinamo tremură cel mai tare! Calcule complete

Craiova și Dinamo sunt în duel indirect pentru un loc în playoff
Craiova și Dinamo sunt în duel indirect pentru un loc în playoff

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2017 00:00

Patru echipe, CFR, Craiova, Mediaș și Dinamo, se luptă pentru ultimele 3 bilete de play-off. ”Câinii” au o unică posibilitate, să învingă, altfel rămân pe locul de play-out.

Ultima etapă din sezonul regulat, mai sunt patru formații care se bat pentru ultimele trei locuri de play-off.

Viitorul, Steaua și Astra și-au asigurat biletele pentru confruntările finale, iar CSU Craiova, Gaz Metan, CFR Cluj și Dinamo se vor lupta pentru ultimele trei tichete.

Care sunt calculele pe care și le fac antrenorii și jucătorii?

CFR Cluj

  • O victorie sau un egal cu Viitorul acasă îi duce în play-off pe "feroviari".
  • Un eșec cu constănțenii poate duce și el în play-off dacă Dinamo nu bate pe Pandurii sau Gaz Metan nu învinge pe Craiova.

CSU Craiova

  • O victorie sau o remiză cu Mediașul îi duce pe olteni în play-off.
  • O înfrângere cu Gaz Metan poate duce în play-off dacă Dinamo nu bate pe Pandurii sau CFR Cluj pierde cu Viitorul. Juveții sunt favorizați de rezultatele directe cu "feroviarii", 0-0 și 2-1.

Gaz Metan

  • O victorie cu Craiova o duce în play-off.
  • O remiză sau un eșec cu Știința dacă Dinamo nu învinge Pandurii.

Dinamo

  • O victorie cu Pandurii la Severin o duce în play-off.
  • Orice alt rezultat, fie și un egal, o trimite direct în play-out, indiferent de alte scoruri, întrucât e dezavantajată de confruntările directe cu Gaz Metan (1-1 și 0-4).

Flavius Stoican, antrenor Pandurii: "Vreau să câștigăm împotriva lui Dinamo"

  • "Dinamo are tot ceea ce îi trebuie ca să câștige. Echipa este ca și antrenorul, o forță, pleacă învingătoare. Dinamo are toate motivele să învingă la Severin. Tocmai de aceea vreau să câștigăm noi acest meci!"
  • "Încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarului, vrem să scoatem un rezultat pozitiv, asta înseamnă victorie sau remiză. Cum naiba să ne predăm?! Nu mă gândesc că pe unii dintre dinamoviști i-am avut elevi, fiecare își vede de echipa lui"
  • "Suntem foarte motivați, întrucât și noi trebuie să obținem puncte, să mișcăm ceva, vine play-out-ul și ne apărăm nevoile și neamul"

"Îmi doresc un play-off puternic. Dinamo nu are cum să piardă cu Pandurii, e câştigat meciul ăla de săptămâna trecută. «Câinii» sunt dornici de performanţă, se vede venirea lui Contra, jucătorii sunt ca un burete, absorb din dorinţa lui. Dinamo are șanse la titlu"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Cu Mediașul va fi un meci ca o finală. Am punctat până acum la impresia artistică, am jucat ofensiv, dar încă nu suntem în play-off, deși ne așteptam să fim acolo deja. E cel mai important meci din cariera mea de antrenor!"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

52%dintre cele 94.000 de voturi pe GSP.ro o dau pe Gaz Metan ca formația ce va rata play-off-ul. Pe 2 este Dinamo (26%), iar pe 3 Craiova (10%)

9 meciuri consecutive fără victorie a strâns Pandurii în Liga 1, dintre care 3 remize și 6 eșecuri. Ultimul succes a fost înregistrat pe 28 noiembrie 2016 cu CFR Cluj (1-0) în Gruia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
893736854062440
Andrei Popescu  •  04 Martie 2017, 21:29

Blat, blat, blat, blaaaat, maine csu va pierde sigur, intrebati patronul csu. =)))))) e vorba de pariuri si interese de cupa etc..

1233538456676517
Catalin Daniel  •  04 Martie 2017, 18:57

"Dinamo tremura cel mai tare"

balauru48
balauru48  •  04 Martie 2017, 18:44
Postat de juliusmad pe 04 Martie 2017, 10:52

pai frf a vrut-o pe dinamo in play off, cum sa rateze play off-ul? sumudica a recunoscut ca jocurile au fost facute de ceva timp. parerea mea este ca gazul nu prinde play off-ul.

Ba mare prost poti fi. L-ai intrecut pe randoom, esti pe podiumul prostiei si al gigismului. Acum te lupti sa-l depasesti pe milne, care e pe 2. In ritmul asta ai mari sanse la locul 1. Bakunin o sa fie dezamagit...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează