FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Ultimul meci îi putea fi fatal antrenorului: "Nu mă simt confortabil. M-am gândit dacă plecarea mea e oportună"

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 10:58

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a recunoscut că dacă n-ar fi câștigat cu Dinamo era tentat să părăsească echipa. Moldovenii s-au impus cu 2-0, iar tehnicianul și-a securizat postul. 

"Deși sunt firav și par foarte pașnic, duc greutățile cu bine. Au fost multe discuții dacă e oportună plecarea, să facem o schimbare. Eu sunt omul care încearcă să rămână acolo unde se simte util. Nu mă simt confortabil când par că încurc pe cineva", a declarat tehnicianul.

Victoria cu Dinamo de luni a fost abia a doua a moldovenilor din acest sezon. FC Botoșani e pe locul 11 în clasament, cu 12 puncte.

Vezi și: Cine a râs de ”câini” » Ongenda și Fabbrini câștigă cât Subotici, care a fost aproape să facă fractură de gât încercând să dea gol!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează