FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimul ordin al lui Becali nu e pe placul lui MM Stoica » Jucătorul pe care directorul sportiv nu-l vrea la FCSB

Mihai Stoica și Gigi Becali
Mihai Stoica și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 18:13

Gigi Becali a anunțat astăzi că dă ordin să se rezolve transferul fundașului central Alexandru Pașcanu (20 de ani) de la Leicester.

Jucătorul e dorit de patronul FCSB de multă vreme, însă până acum MM Stoica, directorul sportiv al formației din Liga1, s-a opus realizării unei mutări a fotbalistului care a jucat doar pentru Leicester U21.

MM consideră că un fotbalist care n-are niciun meci la nivel de seniori nu poate face față la FCSB, deși Mihai Pintilii, căpitanul roș-albaștrilor, susține că venirea lui Pașcanu ar reprezenta un transfer benefic.

„Gigi m-a întrebat de Pașcanu, dar am spus că nu-l cunosc și că nu-l pot evalua pentru că n-a jucat niciun meci la seniori, la 20 de ani. Poate, dacă-l debuta Cosmin Contra la națională, avea și el primele minute la seniori.

Dar, el aparține lui Leicester U21 și a jucat doar la naționala de tineret. Gigi a spus, «băi, eu o să-l iau, risc», dar aici nu vreau eu să risc ceva”, a spus MM Stoica, la TV Digi Sport, la finalul anului trecut.

"Paşcanu ar fi benefic pentru noi. Pentru mine ar fi senzaţional, adică ar face concurenţă la fundaşii centrali. Au fost şi accidentări foarte multe, dar şi-aşa ne-am descurcat foarte bine. Suntem unde suntem cu improvizaţii şi foarte mulţi jucători care au juca pe nişte posturi care nu credeau niciodată” Mihai Pintilii

Citește și:

Gigi Becali anunță primele două transferuri la FCSB după rușinea cu Dunărea Călărași: „Acum dau ordin și se fac!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Februarie 2019, 20:22

Nu-l luati ca sa va ajute,luati-l cu speranta ca veti mai da o lovitura,un tun financiar,ca numai asta are jiji in cap!Nimeni nu se prinde?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Februarie 2019, 19:50

Asa e MM!!! Tu pe toti i-ai ievaluat si i-ai cunoscut! Si de aia ai adus numai ”creme de la creme”... Dar... Atunci cand nu mai era nevoie... Si.. Ca un facut... Tot ce-ai adus au fost numai ESECURI... Sa fiu elegant si sa nu spun PETARDE!!! Da-i-nainte, ca jiji are ce mai mare incredere in tine! Si asa... va lua campionatul la SFANTUL ASTEAPTA! Ca tot il invoca el in permanenta!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează