FOTBAL  »  Superliga  »  MATERIALE PIROTEHNICE

Ultrașii altor 3 echipe din Superliga, suspectați că ar face parte din rețeaua cu Daniel Niculae implicat + Dinamo a reacționat prima

Ultrași Rapid/ foto: Raed Krishan (GSP)
Ultrași Rapid/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , , , - Publicat joi, 14 martie 2024 13:25 / Actualizat joi, 14 martie 2024 14:45

Ultrași de la Dinamo, Poli Iași și Petrolul sunt suspectați că ar fi implicați în grupul infracțional organizat condus de Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi fost complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate

Liviu Ungurean, cunoscut ca „Bocciu”, e acuzat că a inițiat alături de alte trei persoane un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat alte 13 persoane din galerie.

Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
RAPID
Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”

Anchetatorii au informații că grupul infracțional a fost ajutat și de angajați ai Clubului Sportiv Rapid să bage materiale pirotehnice pe stadion. De asemenea, ultrași de la Dinamo, Petrolul și Poli Iași ar urma să fie audiați.

Până la această oră nu am primit nicio solicitare din partea organelor abilitate referitoare la ce s-a întâmplat în tribune la meciul Poli – Rapid. Dacă vom primi vreo cerere în acest sens, vom oferi tot sprijinul

- Florin Briaur, manager Poli Iași, pentru GSP

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Politica noastră este de toleranță zero privind huliganismul”

Prezent la un eveniment prin care Dinamo a anunțat parteneriatul cu Centrokinetic, Andrei Nicolescu a fost întrebat despre evenimentele de azi. De asemenea, el a vorbit despre scandalul de la Dinamo - UTA, când ultrașii celor două echipe s-au bătut în afara stadionului, dar și în incinta arenei Arcul de Triumf.

„Noi am avut incidentul la meciul cu UTA, politica noastră este de toleranță zero. Cred că am greșit pentru că la ședința tehnică meciul a fost trecut ca fiind de grad mediu de risc, astfel că efectivul mobilizat nu a fost suficient. Politica noastră e de toleranță zero împotria huliganismului, nu vrem să vedem astfel de lucruri pe stadioane.

Nu avem nevoie de astfel de evenimente. Trebuie să avem tribunele pline, să ne încurajăm jucătorii. Și pe stradă au fost evenimente gestionate greșit, astfel că presiunea s-a mutat și pe stadion. Poate că, din dorința ca suporterii să intre mai repede pe stadion, luați de val, nu am aplicat toate măsurile care trebuiau.

Nu vreau să comentez despre Daniel Niculae, nu știu nimic”, a declarat Andrei Nicolescu.

Citește și:

Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”
RAPID
Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”
Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”
RAPID
Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
vio9o301960
vio9o301960  •  16 Martie 2024, 18:25

Ce e corect e corect! Pe stadion fara batai, fara fumigene, fara scandari scandaloase,fara vorbe porcoase!Dar de unde atata civilizatie? Ca nici pe strada nu e altfel,darmite intr-un stadion unde 20% sunt niste ***, niste frustrati,niste *** care nu se pot exprima cum vor decat in aglomeratia de acolo!Cine face ce face numai cu parul trebuie lecuit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

CN72
CN72  •  15 Martie 2024, 22:34

La puscarie cu batausii si huliganii din galerii (inclusiv aia de la Dinamo si de la CSA care s-au batut pe teren). Curatati tribunele de creaturi gen Bucurica, Bocciu, Mustata etc. Lasati lumea sa se bucure de fotbal in siguranta. Vin si multi copii la meci, ce sa invete vazand pumni si incendieri? E falsa ideea ca fara "spectacolul" cu batai si fumigene n-are culoare meciul.

creeperno534
creeperno534  •  14 Martie 2024, 22:36

Trebuie aplicate interdictii

Vezi toate comentariile (16)
Comentează