FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultrașii ”câinilor” îi avertizează pe jucătorii lui Rednic: ”Nu repetaţi prostia din 2007”

Gigi Becali a lăsat de înţeles că le-a oferit bani dinamoviştilor pentru a juca pe teren cu CFR Cluj
Gigi Becali a lăsat de înţeles că le-a oferit bani dinamoviştilor pentru a juca pe teren cu CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 00:00

Ultrașii ”câinilor” le cer, public, jucătorilor să nu o ajute pe Steaua, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu 9 ani.

Dinamo joacă lunea viitoare pentru locul 3 la Giurgiu. Astra are miza titlului, primul din istorie. "Câinii" promit să joace corect, chiar dacă, indirect, i-ar putea sprijini pe rivalii de-o viață, pe cei de la Steaua, care mai speră în pași greșiți ai Astrei. Fanii au început propaganda, punctul de vedere este negru pe alb, clar și la obiect.

Sărbătoare cu ultrașii lui Dinamo?

"Echipa noastră nu are de ce să încurce Astra, nu e lupta noastră. Nu ajutăm Steaua în nicio situație. Vom fi cel puțin 500 de oameni la Giurgiu, vom sta în spatele băncilor", au povestit ultrașii, ieri, pentru Gazeta Sporturilor. Pentru a pune presiune? "Ca să vedem mai bine ostilitățile", a sunat răspunsul, pe un ton amuzat, al fanilor. La ultima etapă din sezonul regular, scor 1-1, dinamoviștii au fost în număr egal, în tribune, cu localnicii. Astra ar putea sărbători primul titlu din istorie cu fanii "câinilor"!

"Nu repetați istoria!"

Suporterii din facțiunea "Ultras Tei", membri PCH, le-au făcut un "to do list" elevilor lui Rednic, prin intermediul facebook: "1. Depuneți actele la TAS până pe 2 mai, era de așteptat să ni se pună bețe în roate, iar TAS ne va dreptate. 2. Nerepetarea "blazonului" / prostiei din 2007". 3. Câștigarea Cupei României pe 10 mai".

Fanii își motivează punctul 2: "În 2007, tot poporul ne implora în genunchi să câștigăm "pentru binele și pentru sănătatea fotbalului românesc" în lupta cu CFR Cluj, ca să ajutăm Steaua să termine pe locul 2, după noi, campioni.

Ulterior, "mulțumirea" acestui popor parșiv a venit imediat: "miau, miau, miau", bucurie și hohote de râs din partea celor care se milogeau. Nu mai căutați mulțumirea acestui popor, nu va veni niciodată pentru noi!".

"Dacă erau buni, cei de la Steaua trebuia să îi bată în meciul direct pe cei de la Astra. Toată lumea să stea liniștită că Dinamo va juca numai pe teren și va juca împotriva Astrei la fel"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

"Titlul se va decide în ultima etapă. Meciurile nu sunt jucate, o să vedeţi, vor fi surprize, iar campionatul se va decide abia în ultima etapă. Și locul 2, şi locul 3. Dinamo poate bate la Giurgiu etapa viitoare. Noi la Astra n-am pierdut şi am jucat în 10 oameni"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Dinamo a demonstrat că ne-a scos din Cupă, să-i văd valoarea cu Astra! Dacă roş-albii se cred fotbaliști și vor să arate că sunt cu adevărat și profesioniști, să le vedem valoarea acum!"
Gabriel Tamaș, fundaș Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
159273521119211
Florin Popescu  •  27 Aprilie 2016, 15:09

stati linistiti pt ca pandurii nu va pierde si veti vedea ca tot fcsbul va irosi si ultima sansa asa ca pana luni se va sti campioana si vom lupta pt noi adica locul doi sa planga mimi de necaz

thereem
thereem  •  27 Aprilie 2016, 08:46
Postat de maryuss87. pe 26 Aprilie 2016, 23:29

Penibili fani aia dar cred si eu ca dinamovistii adevarati nu se gandesc la prostiile astea si vor locu 2 sa joace in UCL. Mai au sanse indirect daca pe noi ne bate PANDURII si cu Tg Mures scoatem un egal, iar Dinamo bate pe Astra si pe Viitorul ei vor ocupa locu 2

asa e,ai dreptate. Pierdeti voi cu pandurii si o sa vezi ti se indeplineste dorinta si va bate si dinamo pe astra,luni :)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  27 Aprilie 2016, 05:42

Cind il aud pe Tamas cum se milogeste sa ajunga campion desi sansele sunt extrem de scazute chiar mi se acreste de tot si de toate .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează