FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Umilinţele lui Dică » 3 momente jignitoare trăite la FCSB: cuvintele uluitoare pe care le-a spus Becali când a venit la echipă, în 2004

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 10:38

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB, însă de-a lungul timpului, nu a trăit doar momente plăcute la echipa patronată de Gigi Becali.

Gazeta Sporturilor pus în balanţă performanţele remarcabile ale fostului atacant stelist cu evenimentele mai puţin plăcute trăite de Dică la FCSB.

1. jignit de becali: "e un rahat"

La puţin timp după ce a ajuns la FCSB, în 2004, Dică a fost ţinta unei jigniri uluitoare a lui Becali. Aflat la o întâlnire cu suporterii, patronul echipei a afirmat că "Dică e un rahat de jucător, l-aş vinde imediat dacă aş avea pe altcineva în locul lui".

2. atacat de suporteri, înainte de plecare

La finalul sezonului 2007-2008, Dică a plecat de la FCSB la Catania, iar ultimul său meci în Ghencea înainte de transfer a fost în ultima etapă, contra Gloriei Buzău.

Fanii roş-albaştri nu i-au oferit însă cel mai frumos mesaj de rămas bun, din contră: au afişat un banner extrem de dur la adresa atacantului.

"Dică, pasă la adversari şi niciun metru alergat/Duminică ori ai fost blat, ori eşti handicapat", au scris fanii stelişti.

"Nu înţeleg de ce suporterii m-au huiduit. În ultimul meci din campionat, cu Buzău, când am vazut acel banner, am fost foarte dezamăgit şi m-am gândit să plec" Nicolae Dică, în 2008, după transferul la Catania

3. despărţire amară şi din postura de antrenor

Nicolae Dică a fost antrenor secund la FCSB în perioada în care Mirel Rădoi a fost principal, la începutul sezonului trecut.

După ce Rădoi s-a despărţit de echipă, Dică a mai rămas un meci înainte de instalarea lui Reghecampf, dar a fost anunţat că nu va mai face parte din staff printr-un mesaj pe Facebook.

"După meciul cu ASA mi-au mulţumit pe Facebook. Au dat un comunicat şi gata", povestea Dică în decembrie 2015.

Întreaga analiză a revenirii lui Nicolae Dică la FCSB, în calitate de antrenor principal al echipei, le puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi în Gazeta digitală!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
supereduardo10
supereduardo10  •  17 Mai 2017, 11:00

dica *** este antrenorul perfect pentru FCSB :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  17 Mai 2017, 10:59
Postat de vasy86le pe 17 Mai 2017, 07:58

Tu chiar crezi ce spui? Cand stiati sigur ca la egalitate de puncte cu viitorul, pierdeti campionatul, nu ziceati nimic, erati siguri ca viitorul se incurca si titlul e al vostru, acum cand Viitorul nu s-a incurcat si a facut acelasi numar de puncte ca si voi, o dati pe aia ca trebuia sa se puna toate meciurile din campionat, daca TAS-ul nu va da dreptate, ce o sa mai faceti? o sa faceti plangere sa piarda Viitorul la masa verde ultimul meci cu voi? Eu nu inteleg ce iti e asa greu sa intelegi, campionatul e facut din 2 faze, calificarile in play-off, respectiv Play-out, si faza finala, Play-off/Play-out, si cum calificarile au rol de calificari, nu poti avea pretentia sa conteze rezultatele directe din calificari.

nu te agita nu intelege nimic e *** :)) sau mai frumos spus ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  17 Mai 2017, 09:56

Asta-i comportamentul omului 'cu frica de Dumnezeu'. Dica, vei avea multe de indurat si nu cred ca-ti vei mai reveni din atatea si atatea umilinte. Vei ramane marcat si incovoiat. Dar asta-i problema ta.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează