FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Un antrenor care a cîştigat titlul cu Dinamo îi spune lui Dorinel secretul prin care-i poate revitaliza pe "cîini"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 15:19

Dorinel Munteanu are o misiune dificilă la Dinamo. "Cîinii" sînt pe locul 7, dar "Munti" şi-a propus să-i ducă pe roş-albi pe un loc de cupe europene.

Mircea Lucescu îi dă sfaturi lui Dorinel pentru ca acesta s-o poată readuce Dinamo în prim-plan.

"Dorinel e un profesionist şi trebuie să-şi continue munca de antrenor la Dinamo. Trebuie să-şi apropie jucătorii pentru ca echipa să poată trece de un moment atît de dificil. Eu am fost legat sufleteşte de jucătorii mei", a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Motive de optimism pentru dinamovişti » Badea îi face o promisiune lui Dorinel

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (8)
lobbyone
lobbyone  •  17 Decembrie 2012, 09:52
Postat de 14mai1948 pe 16 Decembrie 2012, 18:22

cu dolha? inseamna ca ori esti mic ori ai inceput sa urmaresti jocurile lui dinamo de cel mult anul asra , dolha acum 203 ani a ajutat sa nu luam campionatul prin labilitatea lui se pare , a se vedea golulk luat cu cfr cind a scapat mingia plouata si culio a intepat mingia in poarta de la 1 m ,acel campionat dolha a gresit si cu steaua cind a iesit gresit din poarta.. etc numau enumar , oricum e bine ca dorinel nu citeste mesajul tau si nici actionarii

Dolha nu a gresit in acel an in nici un meci cu steaua . Am batut pe ghencea 1-0 gol Tamas si 2-0 in groapa (Alexe si Cristea) . In schimb , a gresit la Cfr (golul de 2-2 , cred ca treceam pe primul loc atunci , a facut "penalty" la Urziceni la 4-2 si daca imi aduc eu bine minte a scapat mingea la Atena in ultimul meci din grupe la primul gol marcat de Cisse ! )

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  16 Decembrie 2012, 18:55
Postat de calinescu_ pe 16 Decembrie 2012, 16:23

AVEM NEVOIE URGENTA DE TREI INCHIZATORI DE VALOARE PLUS CATIVA DUBLURI PE UNELE POSTURI . CUM AS VEDEA EU ECHIPA PENTRU RETUR: DOLHA (BALGRADEAN) ;- NICA (KRUMOV) ; DR GRIGORE ; PARASCHEVAS(LUCHIN) ; PULHAC; BOUBACAR ; IOAN FILIP ; BRAGANCA ;(OV PETRE) ; CURTEAN; ALEXE(COJOCNEAN) ; TUCUDEAN (CLEYTON); IN AFARA DE IOAN FILUIP A CAREI SITUATIE CONTRACTUALA NU O CUNOSC , (PROBABIL E JUCATORUL LUI CODOBAN) , CEILALTI SUNT JUCATORI LIBERI DE CONTRACT .....!!!! EU ZIC CA AR FI O ECHIPA REDUTABILA CARE S-AR PUTEA LUPTA PENTRU LOCUL 2 ....!!!!!!!!

majestate, te-ai blazat rau de tot, ai dat-o pe copy paste ? nici macar original nu mai esti in prostia ta oricum (a)tipica....

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  16 Decembrie 2012, 18:44
Postat de dog_one pe 16 Decembrie 2012, 17:48

AVEM NEVOIE DE SANGE PROASPAT SCHIMBAT LOTUL ASTA E SECRETUL. ALTII CU DORINTA SI FLAMANZI NU DANCIU, CATALIN, PULHAC, NEGRII, ALVAREZ, AXENTE, CRISTEA.

cred ca pe Axente poti sa-l scoti de pe lista.e un atacant tanar,tehnic,de perspectiva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează