FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un antrenor cu 10 trofee la Dinamo a fost sunat să salveze clubul: „Am vorbit cu cei de la DDB şi recunosc că mi-au propus să mă întorc”

Ioan Andone spune că a fost chemat de membrii asociației „Doar Dinamo București” pentru a se implica în salvarea clubului +5   FOTO
Ioan Andone spune că a fost chemat de membrii asociației „Doar Dinamo București” pentru a se implica în salvarea clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 18:05 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 18:53

Ioan Andone spune că a fost chemat de membrii asociației „Doar Dinamo București” pentru a se implica în salvarea clubului de la retrogradare, dar le-a transmis acestora că doar din vară vor putea discuta.

„E o situaţie imposibilă la Dinamo, foarte multe lucruri neclare, rezultatele sunt foarte proaste Am vorbit cu cei de la DDB şi recunosc că mi-au propus să mă întorc şi le-am spus că din vară sunt dispus să discutăm pentru că momentan sunt implicat la Voluntari.

Acum rezultatele se sparg în capul lor (n.r. DDB) ... spaniolii ei trebuiau să vină cu banii, ei trebuiau să facă eforturile astea mari. Ce face DDB... Nu ştiu dacă cineva, vreun club din România, va mai avea asemenea suporteri. Din ce ştiu eu, se caută un învestitor să cumpere acţiunile de la spanioli, dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România. Ar fi păcat ca Dinamo să retrogradeze”, a declarat Andone la Telekom Sport.

5trofee are Andone la Dinamo ca antrenor: un titlu, 3 Cupe și o Supercupă. 5 trofee are Andone la Dinamo și ca jucător: 2 titluri și 3 Cupe

Ioan Andone despre revenirea lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Să se apuce de o reconstrucție aici!”

Ioan Andone, 61 de ani, a vorbit și despre posibilitatea ca Mircea Lucescu, 75 de ani, devenit ieri campion cu Dinamo Kiev, să revină la Dinamo București.

Un antrenor cu 10 trofee la Dinamo a fost sunat să salveze clubul: „Am vorbit cu cei de la DDB şi recunosc că mi-au propus să mă întorc”

„L-am felicitat pe nea Mircea. E cel mai mare antrenor român, la vârsta lui să te duci la adversara echipei pe care tu ai construit-o, într-o atmosferă ostilă, și să câstigi campionatul... Nea Mircea e meseriaș! Ştie fotbal foarte mult. 

Poate se întoarce la Dinamo. Niciodată nu poţi să ştii. Să se apuce de o reconstrucţie aici. Să construiască un club sănătos, o echipă bună, pentru că nea Mircea are minte multă. Are energia asta. Numai să vrea să se implice în proiectul Dinamo ar fi extraordinar", a mai spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Conducerea DDB, atacată dur din interior: „Vor amatori, au interese!”

EXCLUSIV Sar scântei la Dinamo! Jerry Gane îl arată cu degetul pe Dusan Uhrin jr.: „Să găsească soluții, nu să stea să se plângă și să dea vina pe alții"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  27 Aprilie 2021, 00:47

e clar, meci de 1 solist joi

creeperno290
creeperno290  •  26 Aprilie 2021, 22:38

Decat nicolae, mai bine andone

gemina
gemina  •  26 Aprilie 2021, 20:49
Postat de lapusneanul pe 26 Aprilie 2021, 19:44

prostalaule, stii ce functie are la voluntari?

Cara brânza lui Gigi la Pandele.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează