FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Sar scântei la Dinamo! Jerry Gane îl arată cu degetul pe Dusan Uhrin jr.: „Să găsească soluții, nu să stea să se plângă și să dea vina pe alții"

Ionel Gane îi bate obrazul lui Uhrin. Sursă foto: GSP
Ionel Gane îi bate obrazul lui Uhrin. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 16:06 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 16:15

Ionel Gane (49 de ani), fostul tehnician al lui Dinamo, îl taxează pe Dusan Uhrin jr. (53 de ani), actualul antrenor al „câinilor” și cel pe umerii căruia stă misiunea salvării de la retrogradare.

După ce Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre faptul că Dusan Uhrin jr. s-a arătat revoltat de faptul că n-a putut să se documenteze despre antrenamentele care fuseseră făcute înainte și despre parametrii fizici pe care-i înregistraseră jucătorii cu antrenorii care i-au precedat lui la Dinamo (Detalii, AICI), Jerry Gane, care a fost secund, dar și principal în Ștefan cel Mare pe parcursul acestui sezon, a ținut să aibă o replică. 

Ionel Gane: „S-a lucrat foarte bine cât am fost eu la Dinamo”

„Eu nu înțeleg cum poate cineva să se plângă de ceva de acum 3 luni. Eu am plecat de mai bine de două luni, dar cine vrea să vadă ce antrenamente făceam eu o poate face foarte ușor fiindcă sunt înregistrate. 

S-a lucrat foarte bine cât am fost eu acolo, dovadă că am făcut față mult mai bine decât acum, deși și atunci era același ritm de meciuri, din 3 în 3 zile. În plus, nu mi se pare acum să fie o problemă fizică la echipă, ci mai degrabă una mentală, că nu s-a mai câștigat un meci de foarte mult timp”, a declarat Gane pentru GSP.ro. 

Fostul tehnician admite că au existat anumite probleme. "Într-adevăr, o perioadă nu am putut folosi sistemul de monitorizare cu GPS fiindcă erau restanțe către firma respectivă și n-am mai putut beneficia de sistemul respectiv. M-am descurcat eu cum am putut, mai ales în privința analizei adversarilor. Apoi, o foarte scurtă perioadă echipa n-a avut preparator, am negociat cu Neagu, care era la Astra, n-a vrut să vină, apoi cu alți doi, de asemenea n-am ajuns la un numitor comun. În cele din urmă s-a ales un spaniol, pe care Mario Niculae l-a adus în februarie", a mai spus Gane.

Sar scântei la Dinamo! Jerry Gane îl arată cu degetul pe Dusan Uhrin jr.: „Să găsească soluții, nu să stea să se plângă și să dea vina pe alții
Ionel Gane îl arată cu degetul pe Uhrin

Ionel Gane: „Uhrin să nu se mai plângă

Dusan Uhrin e a arătat însă cu degetul de cel care a fost secundul lui Contra și care a fost apoi principal. 

„Mă deranjează că se referă la o perioadă pe care nu o cunoaște și chiar nu-i permit să facă astfel de aprecieri. Și el, dar și alți antrenori străini, atunci când preiau o echipă ar trebui să-și asume responsabilitatea și să și găsească soluții

Să nu mai stea să se plângă și să se ascundă după tot felul de scuze. Dacă ai decis să vii și să preiei o echipă, despre care știai că are dificultăți și e într-o situație complicată, atunci fă de așa natură să o ajuți și să o scoți de acolo. Altfel, să stai să se plângi și să dai vina pe alții e cel mai simplu de făcut”, a încheiat Gane.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cu cine-și joacă Dinamo soarta » „Câinii”, față în față cu echipa dispusă să-i cedeze locul în Liga 1

EXCLUSIV Uhrin Jr. a stat de vorbă cu GSP » Întrebarea care l-a pus în dificultate: „Uff! Aș minți să spun că nu mă gândesc” + a anunțat o plecare: „S-a dus, gata, e sfârșit la Dinamo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
florin189
florin189  •  27 Aprilie 2021, 10:11

Gane nici nu ar trebui sa ridice capul din pământ...Dar se crede mare antrenor ca a stat la o echipa aflata în moarte clinica la momentul respectiv și asta îl face martir? Sa îndrăznească sa spună ceva după ce câștiga ceva trofee, are meciuri în cupele europene....

creeperno290
creeperno290  •  26 Aprilie 2021, 22:46

Crezi ca avem bani de hotii

randomjay
randomjay  •  26 Aprilie 2021, 18:36
Postat de jean_valjean pe 26 Aprilie 2021, 17:16

Jerry, taci frate..echipa este atat de praf din cauza ca nu e antrenata..iar singurul vinovat esti tu ! Ai catigat cateva meciuri la inceput ptr ca inca mai erau cativa jucatori ..si echipa era cat de cat antrenata de Contra ! Inainte sa plece Contra, incepusem sa jucam bine..am castigat meciurile alea consecutive, am batut fara drept de apel viitorul cu 3-0..apoi a plecat ala si ai ramas tu, ai distrus tot! Macar taci

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează