FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un "bagabont" la reunire! Un stelist s-a prezentat la vizita medicală cu versurile unui traficant şi consumator de droguri condamnat pe haine

Mihalcea a efectuat ieri testele medicale, iar de duminică va pleca în cantonament cu Steaua // Foto: sportpictures.eu +2   FOTO
Mihalcea a efectuat ieri testele medicale, iar de duminică va pleca în cantonament cu Steaua // Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 00:00

Puştiul Mihalcea a şocat ieri dimineaţă la vizita medicală a campioanei. Acesta a purtat îmbrăcăminte cu versurile unui traficant şi consumator de droguri condamnat la 4 ani de puşcărie.

E pasionat de hip-hop şi de fotbal! Îl cheamă Vlad Mihalcea şi are doar 17 ani. Jucătorul campioanei transferat în această vară de la FC Braşov de Mirel Rădoi e unul dintre cei mai mari fani ai muzicii undergound. Înainte ca acesta să ajungă la Steaua posta des pe reţeţe de socializare versuri create de el.

"Dă-te la o parte
Nu am loc de tine
Îmi întuneci privirea
Nu mai văd bine
Nu mă poţi înţelege
Sînt mult prea diferit
Nu pot să te diger
Deci e clar că nu te-nghit!"

Într-un interviu pentru Gazetă în decembrie 2014, Vlad recunoştea că este fanul acestui gen muzical: "Îmi place muzica mai puţin comercială, underground, preferaţii mei sînt CRT şi Sişu! Stilul l-am prins de la băieţii mai mari de la bloc, avem gaşcă mare!".

Ieri, după 16 zile de vacanţă, steliştii s-au reunit, iar Vlad Mihalcea a venit îmbrăcat ca "după blocurile gri"! Mijlocaşul a sosit la INMS alături de Rareş Enceanu şi Cătălin Carp şi a purtat un hanorac cu un vers dintr-o melodie hip-hop interpretată de Sişu, idolul său muzical. Pe hanoracul acestuia de culoare neagră trona mesajul "Bagabonţii se grăbesc mereu", un vers din piesa "Povestea unor bagabonţi".

Mai mult, pe sub hanorac, Mihalcea a purtat un tricou cu un alt vers al artistului: "Băieţii răi fac tot ce pot pînă văd în toate un scop", dintr-o piesă pe care tot Sişu a interpretat-o alături de Alex Velea, "Spre stele".

Preţul unui hanorac este de 99,99 de lei, iar tricoul purtat de fotbalist valorează 59,99 de lei. Ambele produse se pot achiziţiona online chiar de la magazinul oficial al lui Sişu Tudor, fost membru al formaţiei " La Familia", dar şi fost puşcăriaş! Acesta a fost închis de mai multe ori pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc!

50.000.000 € este clauza de reziliere pe care Gigi Becali i-a pus-o în contract tînărului Mihalcea atunci cînd acesta a ajuns la Steaua

Amical cu Ludogoreţ

În al doilea cantonament, roș-albaștrii vor disputa mai multe partide de verificare, iar una dintre ele va fi împotriva bulgarilor de la Ludogoreț, echipă care i-a eliminat pe steliști din preliminariile Champions League în sezonul 2014-2015.

Inițial, Steaua avea programat un amical cu Metalist Harkov, pe 30 ianuarie, dar partida a fost amînată, iar elevii lui Reghe se vor duela pe 31 ianuarie cu echipa românilor Moți, Keșeru și Prepeliță, Ludogoreţ.

Steliştii vor mai avea alte cinci meciuri de verificare, cu Young Boys Berna (19 ianuarie), Ujpest (26 ianuarie), Sturm Graz (29 ianuarie), Djurgardens (4 februarie) şi AS Trencin (6 februarie).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1693138744292624
George Si Ana  •  09 Ianuarie 2016, 21:48

Produse de top la preturi competitive: www.seles.ro Like paginii de facebook: www.facebook.com/seles.ro

turbozero
turbozero  •  09 Ianuarie 2016, 17:02

faza asta imi aduce aminte de iancu si tenisii lui cu ursuletzi.. daca nu ai cap nu ajungi fotbalist important oricat talent ai avea

turbozero
turbozero  •  09 Ianuarie 2016, 17:00

sper ca a facut asta fiindca e inca tanar si imatur.. dar daca asta e nivelul lui de inteligenta atunci adio fotbal profesionist

Vezi toate comentariile (22)
Comentează