FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Un conducător din Liga 1 urmează sfatul lui Mircea Rednic: „Nu vreau să fiu plătit!”

„Muri
„Muri" s-a autoizolat în această perioadă acasă, la Cluj

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 12:40

Iuliu Mureșan, președintele sibienilor de la Hermannstadt, e în ton cu Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași: „Nu produc nimic, n-am nicio pretenție. Sunt alte priorități acum”.

FC Hermannstadt n-a luat deocamdată nicio decizie cu privire la remunerarea jucătorilor în perioada pandemiei de coronavirus, deși alte cluburi, precum FCSB, Chindia, Viitorul sau Poli Iași, au trecut la măsuri drastice.

Iuliu Mureșan: „Nu vreau să fiu plătit”

„Mai așteptăm un pic. Vrem să vedem care e tendința generală. Oricum, n-aș putea spune că jucătorii sunt îngrijorați. Deocamdată nu m-a sunat niciunul să se plângă", afirmă președintele Iuliu Mureșan.

Medic de profesie, Muri consideră că „acum sunt alte priorități. Important este să ieșim sănătoși din această situație deosebit de gravă". El însuși n-are pretenția de a fi plătit în perioada în care competițiile sunt suspendate, exact ca Mircea Rednic: „Nu produc nimic, deci nu văd de ce aș primi bani. Nici prin cap nu-mi trece să cer ceva. În toată această perioadă am lucrat la documentele pentru dosarul de licențiere și pot spune că suntem în regulă, în grafic, cum se spune".

Ce n-a rezolvat sunt restanțele către jucători, anume salariile pe ianuarie și februarie: „O să găsim soluții să le plătim și pe acelea, după ce se termină criza asta. Cum spuneam, acum e important să ieșim cu bine din încercarea asta".

220.000 de euro, aproximativreprezintă totalul salariilor restante către jucători și staff, pe lunile ianuarie și februarie 2020

Citește alte știri din Liga 1:

Gheorghe Mustață despre Marius Lăcătuș, legenda Stelei: „A antrenat FCSB! Ne-am rugat de Becali să nu-l dea afară!”

FCSB. Dorinel Munteanu despre fanii CSA Steaua: „Ei nu pot umple Ghencea! Toate echipele au dreptul să joace acolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  29 Martie 2020, 18:06

La cat au tras ei pe dreapta de la cluburile pe unde au fost nu mai au nevoie de nimic toata viata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează