FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gheorghe Mustață despre Marius Lăcătuș, legenda Stelei: „A antrenat FCSB! Ne-am rugat de Becali să nu-l dea afară!”

4 mandate de antrenor a avut Lăcătuș la FCSB +16   FOTO
4 mandate de antrenor a avut Lăcătuș la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 09:30

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord care s-a întors în acest an alături de FCSB, a vorbit despre Marius Lăcătuș (55 de ani), una dintre legendele Stelei. „Fiara” este acum de partea proiectului CSA din Liga a 4-a.

  • Imediat după eliberearea lui Mustață din penitenciar, Peluza Nord a revenit lângă FCSB. Primul meci la care ultrașii au fost alături de roș-albaștri a fost la derby-ul cu Dinamo din 16 februarie, pierdut de FCSB cu 1-2. Meciul s-a disputat pe Arena Națională

Când Gigi a vrut să-l dea afară pe Lăcătuș, noi l-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară. Am pierdut campionatul atunci. Gigi ne-a spus tuturor că acel campionat îl vom pierde noi pentru că nu l-a dat afară pe Marius Lăcătuș.

Atunci a ascultat de noi. Mie îmi pare rău că Marius a spus că n-a antrenat niciodată FCSB. Îi spun eu că a antrenat. Mie îmi pare foarte rău că gloriile s-au împărțit în două. Sunt lucruri care dor”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață, reverență în fața lui Gigi Becali: „Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”

Relația lui Mustață cu Gigi Becali e una de notorietate, lucru dovedit și de ultimele declarații ale ultrasului. Invitat la o emisiune radio, Mustață, condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a ținut să-l laude pe latifundiarul din Pipera.

„Da, e adevărat că Gigi Becali m-a căutat la pușcărie! Chiar dacă lumea spune despre el că e cioban, el și-a asumat asta. Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”, a mai spus Mustață, pentru aceeași sursă citată.

Galerie FOTO Peluza Nord:

+12 FOTO

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB / Dorinel Munteanu, contrariat de măsurile luate de Gigi Becali și alte cluburi din Liga 1: „E o greșeală să faci asta”

Gheorghe Mustață, lider de galerie FCSB: „Unde scrie că n-avem voie să jucăm pe Ghencea? Mă duc și-l închiriez și gata”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
hhannibal
hhannibal  •  29 Martie 2020, 21:17
Postat de ctinescu pe 29 Martie 2020, 21:05

dar cand i-ai zis aluia carnat polonez ce a fost?un compliment?

Si ce, sunt mai multi useri intr-unul singur!? El si-a ales numele ala de polonez (care a jucat la noi)! Si crede-ma ca stiu cu ce "poamà" am de-a face, il cunosc bine, sta pe articolele noastre toata ziua! Nu trebuie sa te bagi tu in disputa noastra...

ctinescu
ctinescu  •  29 Martie 2020, 21:05
Postat de hhannibal pe 29 Martie 2020, 20:45

Ce useri am jignit eu bai bàlbàilà? Sau ce visezi noaptea, ne spui noua ziua!?:))) Tu te-ai bagat aiurea in seama, nici macar nu-i un articol pentru rinisti...

dar cand i-ai zis aluia carnat polonez ce a fost?un compliment?

hhannibal
hhannibal  •  29 Martie 2020, 20:45
Postat de ctinescu pe 29 Martie 2020, 20:23

ce balbaiala gigistule tu mai bine pupa-i mana ca sa nu zic altceva aluia de la butoane care mi-a cenzurat cuvantul *** si ai vazut stelute spre deosebire de tine care te lasa sa-l faci p-ala carnat polonez sau sa jignesti fara masura alti useri.daca moderatorul cenzureaza sau sterge mesajele celor anti fc consoane asta inseamna ca ei sunt balbaiti?asta e o dovada de lasitate din partea voastra a gigistilor si sper sa reusesti sa vezi mesajul asta daca vrea cel de la butoane daca nu bucurati-va de balbaieli cenzurate.eu ce-am avut de spus am spus sper sa fiu si lasat gigistule daca nu multumeste-te cu trei stelute sau cu stergerea integrala a mesajului si atunci e ghinionul tau ca nu mai vezi nimic.

Ce useri am jignit eu bai bàlbàilà? Sau ce visezi noaptea, ne spui noua ziua!?:))) Tu te-ai bagat aiurea in seama, nici macar nu-i un articol pentru rinisti...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează