FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Un dinamovist a vorbit despre ţintele Stelei: "Keşeru e excelent, dar Zicu e leneş, nu face faţă rigorilor de acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 ianuarie 2014 17:40

Steaua aproape a perfectat transferul lui Claudiu Keşeru, dar îl mai are pe listă şi pe Ianis Zicu, jucător care a trecut în cariera sa pe la rivalele Dinamo şi Rapid.

Fostul jucător al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, acum antrenor la Unirea Slobozia, îl laudă pe atacantul de la Bastia, iar despre Zicu spune că i-ar fi greu să facă faţă în Ghencea.

"Îmi place Keşeru, este un jucător bun, dar nu cred că altfel ar fi putut evolua într-o ţară cu un fotbal destul de valoros cum e Franţa.

El s-ar mula pe jocul Stelei, este bătăios şi tehnic. Cei de acolo vor un jucător de careu, de gol.

În plus, Keşeru are şi capacitate de efort, plus că nu este în vîrstă (n.r. are 27 de ani). A jucat în meciuri importante, nu ar fi probleme de acomodare.

Lui Zicu însă i-ar fi foarte greu la Steaua, e genul de jucător mingicar, puţin mai leneş, şi atunci ar interveni problema atitudinii.

Din păcate, jucători gen Zicu sau Cristea nu fac faţă rigorilor de la Steaua. Sînt fotbalişti de o calitate extraordinară, dar avem şi echipe cu un alt stil, unde nu te poţi descurca", a spus Adrian Mihalcea la Digisport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
lollol
lollol  •  03 Ianuarie 2014, 23:35
Postat de lollol pe 03 Ianuarie 2014, 23:34

prostalaul ala de tanase e singurul jucator din lumea asta care "joaca" in cupele europene de vreo 5-6 ani si n-a primit oferta de transfer :)))))))))

am uitat sa adaug , sa-i iau falca-n pw la lu'' pi tzy ca ni-l baga pe gat la nationala

lollol
lollol  •  03 Ianuarie 2014, 23:34
Postat de jiji_ssheepyard pe 03 Ianuarie 2014, 19:27

Mie mi-a placut chestia cu "Zicu e lent pt. Steaua" ! Fata de cine, fata de Tanase ? Mihalcea ar fi bine sa ia in calcul ca in Coreea de Sud se joaca intr-o viteza nebuna si Zicu a trebuit sa se adapteze la acest stil, deci nu mai e ce a fost. Problema este ca pana Tanase zis The Brain nu zboara pe ceva bani, Steaua mai bine joaca modest decat sa ia un inlocuitor ca lumea .

prostalaul ala de tanase e singurul jucator din lumea asta care "joaca" in cupele europene de vreo 5-6 ani si n-a primit oferta de transfer :)))))))))

boudik
boudik  •  03 Ianuarie 2014, 21:17

Zico trebuie sa vinalaSteua pentru cae foartetehnic si faradriblig ul lui nu vom avea ocazii. Deci Zicu ne este necesar cum ne-a fost Hagi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close