FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - DINAMO 0-0

Un dinamovist l-a scos din minți pe Rednic: ”Nu-l văd pe teren! Stăm într-un jucător care nu face ce trebuie”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2015 09:44

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, era foc și pară la finalul meciului cu CSMS Iași, scor 0-0, pe Patrice Feussi.

"A fost o schimbare tactică. Nu l-am văzut nici în atac, nici în apărare. Şi îl sacrific pe Fai, care trebuie să joace fundaş dreapta, ca să joace fundaş stînga. Tot vorbim de fundaşul ăsta stînga care trebuie să vină de vreo lună şi nu ajunge şi suferim. Stăm într-un jucător care nu face ce trebuie să facă", a declarat Rednic la DigiSport.

Feussi a primit nota 5 în ediția tipărită a Gazetei, fiind unul dintre cei mai slabi jucători dinamoviști la meciul cu CSMS Iași. E al doilea meci la rînd în care Rednic îl face praf pe Feussi după Derby de România. (Mai multe amănunte)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
1745flo
1745flo  •  18 August 2015, 23:43

Acuma a ajuns Feussi marul discordiei? ;)

el11
el11  •  18 August 2015, 11:21
Postat de steauaucl pe 17 August 2015, 14:18

prost mai mare ca tine rar mai vezi !!! O echipa de fotbal trebuie sa joace 90 de minute la potential maxim indiferent de ce si cum... mai ales ca acest campionat e la inceput deci jucatorii nu au cum sa fie obositi...nu au voie... Rednic nu e antrenor asa cum nu e nici Radoi...cel putin radoi are o scuza ca nu a mai antrenat niciodata dar Rednic ce fel de pregatire a facut cu dinamo ca din minutul 60 toti sunt lesinati ???? si asta inca din etapa 1 !!!! dinamo pana la iarna risca sa primeasca bataie la un scor istoric... pt dina o inca nu au inceput partidele cu miza inafara de derby unde au scapat ca prin minune sa piarda chiar daca STEAUA nu mai joca nimic la ora asta...iasi e o echipa slabuta si dinamo a avut probleme uriase a fost dominata clar si au scapat tot asa ca prin minune ..cand vor juca cu Astra , ASA , Pandurii ..CFR vor fi infrangeri pe linie... si iar va ajunge in aceeasi situatie ca sezonul trecut ...locul 6..7 iar Rednic demis...la dinamo se intampla aceeasi si aceeasi poveste ...ca un cerc vicios din care nu mai poate sa iasa...deja Dinu Vama se gandeste sa plece semn ca se inpute treaba... daca au avut oferta pentru un jucator deja sunt dispusi sa vanda ?????? WTF ??? parca dinamo era in constructie...deja isi permit sa vanda jucatori??? de parca au prea multi prea buni... dinamo nu are un prim 11 cum trebuie ce sa mai vorbim de rezerve...dar ei vor sa vanda...deci e clar ca vor sa faca bani NU FOTBAL la fel precum *** la Steaua

Cat de prost sa fi sa il compari pe Rednic cu Radoi :)) ca sa incerce Radoi sa realizeze ce o realizat Rednic , prima data trebuie sa isi ia bacu ...

calinescu_
calinescu_  •  18 August 2015, 08:46

DIN PACATE MIRCEA REDNIC A REANCEPUT CU STRAMBELE ....!!!!! FEUSI NU E BUN ??????? E CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN TARA .....!!!! NEDELCEARU E TINUT MEREU REZERVA DESI L-AU REMARCAT SPECIALISTII ADEVARATI ...!!!!!! CEL MAI BUN ATACANT DE LA NOI, LAZAR ESTE REZERVA .....!!!! IAR ACEST "BIZON " CARE ESTE CEL MAI SLAB FOTBALIST DIN LIGA I DIN TOATE TIMPURILE ESTE MEREU INTEGRALIST ....!!!! "STRAMBULE" , NU MAI SFIDA INTELIGENTZA DINAMOVISTILOR ....!!!! LASA STRAMBELE SI COMISIOANELE CA IAR O DAI IN BARA , DE DATA ASTA DEFINITIV ....!!!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează