FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Un dinamovist visează frumos chiar şi după înfrîngerea în faţa Danemarcei U21: "Pot juca lîngă Lewandowski"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 13:13

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor a realizat un interviu cu atacantul lui Dinamo, Kamil Bilinski, 27 de ani, în care, printre altele, fotbalistul polonez a vorbit şi despre viitorul său la echipa naţională, alături de Szukala şi Lewandowski.

"Am şanse să joc lîngă Lewandowski în atac. Serios! Totul depinde mine. Chiar am şanse! Mai mulţi jurnalişti polonezi au scris despre mine, de bine, se vorbeşte în ţara mea, vreau să muncesc mai mult ca să ajung la prima reprezentativă. E visul meu, ţi-am zis de anul trecut, de cînd am sosit. Eu sper să dau mai multe goluri în primăvară. Cîte? Multe, multe, multe! Niciodată nu sînt mulţumit cu cît marchez", a spus Bilinski.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în cea digitală puteţi citi şi ce a spus Bilinski după înfrîngerea usturătoare a dinamoviştilor în faţa naţionalei Danemarcei U21, scor 1-7.

11 goluri în 20 de meciuri a marcat Bilinski în sezonul de toamnă, în toate competiţiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:23
Postat de maryan72 pe 27 Ianuarie 2015, 14:06

cred ca mai mare nevoie are de fundasi si un portar mai de valoare astia de acum sunt vai mama lor cel mult rezerve.

se rezolva, step by step./)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:23
Postat de unico_biancorossi pe 27 Ianuarie 2015, 13:18

de la bun inceput am spus despre kamil ca este un golgeter. omul isi face treaba, marcheaza goluri, atat timp cat primeste pase utile. din nefericire, dinamo are niste mijlocasi amatori. sa vedem pana la urma ce solutii gaseste teja pentru linia de mijloc, eventual ce jucatori mai vin. deocamdata, la ce avem, kamil trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare.

ps - sa mai dea vreo 11 si in retur. nu ar strica.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:22

toate ca toate : FORZA DINAMO !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează