FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATIE

Un fost antrenor al Stelei sare la gîtul foştilor conducători: "Am cîştigat cu toţi cei care au fost porci"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 11:53

A pregătit-o pe Steaua şi a ieşit campion cu Oţelul Galaţi, dar acum Dorinel Munteanu este liber de contract după despărţirea de Qabala şi iese la atac.

Tehnicianul în vîrstă de 46 de ani recunoaşte că a refuzat să facă parte din staff-ul naţionalei şi îi atacă pe foştii patroni cu care a lucrat.

"Eu am fost ofertat pentru a face parte din stafful lui Iordănescu, dar nu am acceptat. Nu aş accepta nici naţionala de tineret. Am discutat cu conducerea. M-am bucurat că m-au sunat şi pe mine, într-un final, le-am mulţumit, dar am refuzat.

Am avut mai multe divergenţe, nu din vina mea, aşa a fost. Cu Penescu, Porumboiu, cu Steaua. Dar am cîştigat cu toţi cei care au fost porci!", a spus Dorinel Munteanu la Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
greuceanu777
greuceanu777  •  06 Ianuarie 2015, 19:03

cu toate ca are ceva zeci de milioane iar Steaua ii mai aduce milioane bune, G.B. si altii ca el incearca tot timpul sa faca economii pacalindu-si angajatii. E un obicei nociv care nu ar trebui tolerat. Tolontan a uitat elegant sa pomeneasca despre brambureala si coruptia din lpf si frf cand se plangea acum ceva timp de haosul organizatoric de la FIFA. Se vede cat de jos a ajuns fotbalul romanesc cu maimutoi incoerenti precum bkl legand si dezlegand tot. Cand oameni ca Dorinel le mai trage cate o palma numai p.ros.t.ii injura

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  06 Ianuarie 2015, 15:09
Postat de conasu_boeru pe 06 Ianuarie 2015, 12:25

Pai cam are dreptate....

Neconcludent!! El insusi e un porc !!! Stii ce zicea maramureseanul Mihali de tzaranul de Dorinel la venirea la Dinamo de la Inter Sibiu? Isi numara salariul cu calculatorul de buzunar!

delphy08
delphy08  •  06 Ianuarie 2015, 12:30

Bravo Dorinele|||Bine le zici.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează