FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost căpitan al lui Dinamo ştie "cheia succesului" şi se autopropune: "Am încercat să discut cu şefii"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 10 iunie 2013 11:23

Dinamo a început în forţă campania de achiziţii şi va schimba substanţial lotul pentru sezonul viitor. Ionuţ Negoiţă a schimbat şi conducerea executivă şi l-a instalat de curînd pe Gigi Mulţescu pe banca tehnică.

Giani Kiriţă, fostul căpitan al "cîinilor" şi-ar dori să ia parte la noul proiect declanţat în "Ştefan cel Mare".

"Trebuie să vină mulţi jucători tineri la echipă, dintre care să rămînă cei care au calitate. Un an de zile să meargă aşa, după care să aducă şi jucători cu experienţă… Eu aşa aş face, asta este cheia succesului.

Am încercat să discut cu şefii, pentru orice funcţie, dar nu am primit nici un răspuns. Eu rămîn dinamovist, dacă se va apela la serviciile mele răspund prezent, dar deocamdată nu fac parte din proiectul ăsta, poate pe viitor”, a spus Kiriţă la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
subiectiv777
subiectiv777  •  11 Iunie 2013, 01:16

sigura ca da, mai bine nici nu se putea, sa se construiasca "niu Dianamo #2" in jurul lui Kirita!

duta_dd
duta_dd  •  10 Iunie 2013, 20:17

Nu multumim! poate gasesti totusi o echipa prin liga a-4-a prin Turcia

maceda
maceda  •  10 Iunie 2013, 17:03

Giani e un super baiat, a calcat pe cap multe oi si colorati la viata lui! De aici si reactia rumegatoarelor si bronzatilor ce comenteaza! Ar trebui sa i se gaseasca un post in club, face scoala de antrenori si nu e un incuiat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează