FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost dinamovist regretă despărţirea de "cîini": "A fost cea mai mare greşeală că am plecat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 decembrie 2012 19:23

Fostul atacant al lui Dinamo, Florin Bratu regretă despărţirea de echipa la care spune că s-a simţit cel mai bine. Vîrful de 32 de ani crede că a luat o decizie la nervi după conflictul cu N'Doye şi Florin Prunea.

"Cel mai bine m-am simţit la Dinamo. Am jucat şi cel mai mult şi cel mai constant. Cea mai mare greşeală a mea este că am plecat de la Dinamo. Am avut acele probleme, acel mic conflict şi au fost nişte orgolii. Cred că am luat o decizie la nervi şi îmi pare rău.

Eu renunţasem la orgoliu, dar nu au mai renunţat alţii şi a trebuit să plec, am fost puţin forţat de împrejurări. După aceea mi s-a dat de înţeles că au greşit şi ei, dar a fost cam tîrziu", a spus Florin Bratu pentru Dolce Sport.

În 2010 atacantul a acuzat că şefii lui Dinamo îl protejează pe senegalez, iar cei doi au fost trimişi la echipa a doua. Pe lîngă Bratu şi N'Doye, alţi 5 jucători au plecat din cantonament înaintea meciului cu Gloria Bistriţa, în semn de solidaritate cu Bratu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dog_one
dog_one  •  27 Decembrie 2012, 18:50

BRATULE POPORUL DINAMOVIST TE SALUTA.

soprer.f.c.d..
soprer.f.c.d..  •  26 Decembrie 2012, 21:17
Postat de bestboys pe 26 Decembrie 2012, 21:09

Mercenarule ,esti un caracter 0 ,te-ai vandut pentru bani.

Ai vazut tu dinamovist cu caracter?

bestboys
bestboys  •  26 Decembrie 2012, 21:09

Mercenarule ,esti un caracter 0 ,te-ai vandut pentru bani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează