FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost fotbalist al Stelei își pune cenușă în cap și recunoaște: "Sînt și alți jucători care nu mai sînt doriți la Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 18:36

Gabi Iancu a fost împrumutat de Steaua la sfîrșitul lunii august în Turcia, la Karabukspor, în liga a doua, unde a marcat doar două goluri în 6 partide.

Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani a vorbit despre plecarea de la Steaua și a dezvăluit că mai sînt jucători la campioana României care nu sînt doriți de conducere.

"Mai sînt și alți jucători la Steaua care nu mai sînt doriți. Așa a fost și cu mine. Am plecat de la Steaua pentru că n-am mai fost dorit. Regret anumite apariții ale mele în ziarele de scandal. Unele au fost neadevărate", a spus Gabi Iancu la Dolcesport.

800.000 €e cota de transfer a lui Iancu, conform transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valiro
valiro  •  28 Decembrie 2015, 23:41

Domnilor de la GSP unde e cenusa aia de care vorbeati in titlu ? E legal in Romania una sa scrii in titlu si alta sa scrii in articol ? DNA ar face bine sa ajunga si la presa...

turbozero
turbozero  •  28 Decembrie 2015, 23:17

din august pana acum a jucat 6 meciuri? bravo haji l-ai invatat fotbal si pe asta!

bakunin
bakunin  •  28 Decembrie 2015, 23:03

Articol de substanta, tipic pt gsp

Vezi toate comentariile (3)
Comentează