FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost mare dinamovist taie aripile echipei lui Rednic! Mesaj categoric înainte de Derby de România: "Asta o încurcă pe Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 18:24

Claudiu Vaișcovici nu se entuziasmează după victoria lui Dinamo de la Voluntari, scor 1-0.  Fostul atacant dinamovist a vorbit și despre Derby de România, meci în care crede că Dinamo are șanse doar pentru că gazonul este prost. 

"Dacă dădea gol Voluntari era greu. E mai greu la noi să întoarcem scorul. Ne merităm soarta. Ce aduce Rednic acum sunt jucători liberi, care nu și-au găsit echipă. Nu-ți poți pune baza în ei. E mai greu cu ei", a zis Claudiu Vaișcovici la TV Digi Sport.

...despre posibilitatea ca Negoiță să vândă Dinamo: "Dacă vine cineva cu 15 milioane, Negoiță cere 20. Dacă vine cu 20, cere 25. Nu va vinde niciodată".

...despre derby: "Dinamo are o șansă pe terenul ăsta. Steaua e echipa mai tehnică, iar terenul ăsta o încurcă. Pentru că Steaua e echipa care joacă fotbal, care joacă mai rapid. Așa Dinamo are o șansă. Pentru că mingea sare aiurea. E bine pentru Dinamo. Steaua nu joacă ce trebuie, dar nici Dinamo nu-mi dă mari speranțe".

Citește și: NOTE GSP I-a salvat Popa! » Doi dinamoviști și arbitrul, corijenți la Voluntari, la prima victorie din noul mandat al lui Rednic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
corectu
corectu  •  07 Noiembrie 2018, 07:35

Palmaresul recunoscut de UEFA este la Steaua=FCSB.E simplu.

sabaton
sabaton  •  07 Noiembrie 2018, 00:12

Ce prosti sunt astia care cred ca fcsb este steaua ...nu sunteti bah steaua ...sunteti barcelona ahhahhajajjajjan

rjka
rjka  •  06 Noiembrie 2018, 22:49
Postat de juliusmad pe 06 Noiembrie 2018, 22:26

de acord doar cu inceputul frazei. Steaua - dinamo nu mai e un derby pentru ca Steaua trage la titlu in timp ce dinamo se lupta pentru salvarea de la retrogradare :))

dar fcsb nu e Steaua iar gigi nu Steaua poate o sa acceptați și voi becaliotilor ca atunci ca jucatori fcsbului intra pe teren in pieptul lor nu scrie Steaua iar acea emblema caraghioasa din pieptul lor seamănă mai degrabă cu familia simson dinamo e dinamo dar fc fcsb nu e Steaua .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează