FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Un fost șef de la FC Brașov, mesaj disperat către Raed Arafat: „Noaptea și ziua ușa este încuiată și nu am dreptul să ies din «celulă»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 19:47

Gabriel Mirceoiu, fost director general la FC Brașov, i-a transmis un mesaj lui Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 

Gabriel Mirceoiu se află într-o situație delicată. A fost depistat pozitiv cu Covid-19 în urmă cu 16 zile, iar din acel moment este internat într-un spital din Brașov. Acesta este asimptomatic, nu urmează niciun tratament, dar nu poate părăsi carantina până în momentul în care două teste consecutive sunt negative, informează Brasov.net.

Gabriel Mirceoiu, mesaj pentru Raed Arafat

„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, amenințat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea și ziua ușa este încuiată și nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… (Citește condițiile de confidențialitate). Am auzit că mâine vom face duș!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, scrie fostul oficial al lui FC Braşov în mesajul său.

VIDEO / Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre coronavirus:

Dumitru Dragomir, acuzații neverosimile despre cazurile de coronavirus din Liga 1: „S-ar putea să fie strategie! Să dea și FCSB un caz”

Valeriu Iftime, detalii uluitoare: „Ne-au dat afară ca pe niște BORFAȘI! Mai aveau să ne dea foc!” » Ce s-a întâmplat azi-noapte la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
10206442251877526
Adrian Barbu  •  14 Iunie 2020, 03:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patratel79
patratel79  •  13 Iunie 2020, 23:58

Bă, ce treabă avem noi cu Covidul19? Să nu strănutăm, metrilor! :))

patratel79
patratel79  •  13 Iunie 2020, 23:36
Postat de digei pe 13 Iunie 2020, 23:18

Daca esti contaminat nu conteaza ca esti asimptomatic sau nu, atunci esti izolat nu ca au ceva cu tine, nu esti pedepsit, te izoleaza sa nu-i contaminezi pe altii, poate unii f. apropiati tie. Iar testul l-au facut pt ca tu la randul tau ai fost intr-o zona unde s-au intalnit cazuri de infectati, unde erau confirmate cazuri. Fiind asimptomatic considera-te fericit ca nu treci prin chinurile pe care altii le suporta cu respiratia, ca nu ramai fara aer, sau poate chiar mai rau, doamne fereste. Lasa ciocul mai mic, daca nu stii, intreaba, nu fugi in presa sa te dai victima pt ca nu esti.

În realitate, niciodată nu se întâmplă ca tine. . Se face treaba profi.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează