FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime, detalii uluitoare: „Ne-au dat afară ca pe niște BORFAȘI! Mai aveau să ne dea foc!” » Ce s-a întâmplat azi-noapte la Craiova

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 10:39

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a oferit în această dimineață detalii incredibile despre situația în care se află echipa sa. Cazați la un hotel din Craiova, fotbaliștii moldovenilor ar fi fost dați afară și trimiși în miez de noapte înapoi la Botoșani. 

Valeriu Iftime, finanțator Botoșani: „Sunt foarte supărat, sunt consternat, nu mai am curaj să fac nimic!”

„S-a făcut o «anchetă oltenească», dar nimeni de la DSP Craiova n-a venit să vadă jucătorii. La ora 22:30, i-au dat afară din hotel pe jucători ca pe niște borfași, ca pe niște răufăcători, și i-au trimis cu Poliția la Botoșani. Am fost uimiți. Asta în condițiile în care niciun jucător n-a fost contact direct al doctorului.

Fotbaliștii sunt zăpăciți. Sunt 38 de copii testați de 4 ori în 3 săptămâni. Au fost ținuți într-o bulă, izolați complet. Acum, norocul lor a fost că nu le-a dat nimeni foc. Dați-le foc și scăpați de nenorociri! Sunt foarte supărat, sunt consternat, nu mai am curaj să fac nimic! Părerea mea e că doctorul nici nu e pozitiv. Contacții lui direcți sunt cei cu care se afla în mașină, dar n-a luat contact cu nimeni din interiorul lotului. A luat contact doar cu maseurul. 

Protocolul arată că jucătorii trebuie să stea 6 zile în izolare, apoi să facă testul și să revină la normal. Sper ca lumea să fie mai atentă, să aibă mintea acasă, iar oamenii de la Botoșani să găsească înțelepciunea necesară”, a spus Iftime, la emisiunea „Digi Sport Matinal”, de la Digi Sport. 

Sorin Cârțu, scuze publice pentru FC Botoșani

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a intervenit în emisiune pentru a-i prezenta scuze lui Iftime: „Îi cer scuze pentru comportamentul pe care cei din Craiova l-au avut față de echipa din Botoșani”. 

VIDEO Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre FC Botoșani: 

Efectul de boomerang l-a lovit pe Valeriu Iftime! Patronul celor de la FC Botoșani a propus eșecul la „masa verde” pentru propria formație

Amenzi DRACONICE pentru cluburile din Liga 1 care vor avea cazuri de coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  12 Iunie 2020, 21:41

Da,și Cartu a intervenit să-și ceară scuze așa de prost...Hai să fim serioși, cine pleacă noaptea la drum și mai cheamă și Politia???Ăla din Craiova ne crede proști pe toți?E limpede că s-au speriat si3i-au gonit pe amărâti noaptea...Pacat,dar eu cred că ăsta-i doar începutul și nu se va juca mai nimic...

sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Iunie 2020, 20:00

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171064114439619
Adrian Ciopraga  •  12 Iunie 2020, 19:50

Credeam că în Liga I Becali este etalonul nesimțirii, dar mi-am schimbat părerea. Iftime e un munte de prostie, incompetență și multă multă nesimțire.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează