FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost stranier din Liga 1 vorbește la superlativ de trupa lui Reghe: "Steaua e o parte a corpului fiecărui român!"

Martinovici și momentul său culminat în Liga 1: lovește în plin un suporter care intrase în teren și îl lovise pe Galamaz
Martinovici și momentul său culminat în Liga 1: lovește în plin un suporter care intrase în teren și îl lovise pe Galamaz

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 00:00

Cu 68 de meciuri și 9 goluri pentru Steaua, sârbul Novak Martinovici a vorbit despre scandalul dintre echipa patronată de Becali și CSA.

Martinovici este unul dintre jucătorii pe care galeria Stelei i-a adulat cel mai mult! A fost în centrul atenției la meciul de la Ploiești din 2011, atunci când Galamaz a fost atacat cu un box metalic de un suporter, iar sârbul a sărit în apărarea colegului său. Din acel moment, fanii echipei au văzut în Novak un adevărat erou, numindu-l "Unul dintre noi".

La 5 ani de la despărțirea de Steaua, fundașul de 32 de ani a vorbit despre situația formaţiei antrenate acum de Reghecampf, în special despre problemele cu CSA și MApN.

"Eu nu înţeleg ce se întâmplă acum. Pentru mine există o singură echipă Steaua, echipa cu care țineau oamenii, suporterii, echipa care a adus atât de multă bucurie și zâmbet pentru români. Echipa cu care au crescut generații de copii, generație de oameni buni. Steaua nu e o emblemă, nu e nume, nu e Ghencea. Steaua nu e Becali, MM sau nu știu cine. Steaua e parte din spiritul României, parte a corpului fiecărui român", a spus sârbul pentru eusunt12.

Chiar dacă a plecat din România, Novak trage o concluzie tristă privind viitorul în Ghencea: "Nu e interes financiar, e un interes social al României. Dacă eu sunt un general sau cineva care poate să facă ceva important, nu înseamna că pot să iau o cutie, bag înăuntru emblema, Ghencea, nume și tot. Cred că în câțiva ani, dacă vei întreba un copil despre Ghencea o să spună că e doar un cartier la marginea Bucureștiului. Nimeni nu o să mai spună că acolo a fost centrul fericirii pentru mulți oameni".

"E o emoție extraordinară că sunt un idol pentru steliști. Sunt pe steaguri alături de Lăcătuș din multe motive, dar unul ne uneşte: am jucat mai mult cu inima"
Novak Martinovici, fost fundaș Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ortega
ortega  •  09 Februarie 2017, 18:38

*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1231782316848004
Gelu Viorel  •  09 Februarie 2017, 17:04
Postat de widoqq pe 09 Februarie 2017, 13:42

Vorbeste prostii sarbul! Cum sa faca parte din mine o bucata de Gigi Puscarie , o parte din armata rosie si tancurile ei si o parte din Valentin Ceausescu!?! Asta i sanatos la cap!?Cal verde si sarb cu minte...!

ba face parte ,doar ca temporar ,te desparti de ea in fiecare ,dimineata ,

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  09 Februarie 2017, 14:54

bravo Martinovici! ai aratat ca ai trecut pe la Steaua. de aceea ai jucat acolo! esti mare fotbalist. cinste tie!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează