FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

Un fotbalist din Liga 1 îl „distruge” pe Radu Petrescu: „Am niște rețineri. Noi ne dăm seama dacă un arbitru vine «pornit»”

Greșeala imensă de arbitraj comisă de brigada lui Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2 face înconjurul fotbalului românesc +38   FOTO
Greșeala imensă de arbitraj comisă de brigada lui Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2 face înconjurul fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 11:41 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:17

Greșeala imensă de arbitraj comisă de brigada lui Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2 face înconjurul fotbalului românesc. Andrei Cristea (36 de ani), fost jucător la ambii granzi bucureșteni, l-a criticat și el pe „centralul” care a condus Derby de România. 

„Am niște rețineri legate de acest Radu Petrescu. A fost un coșmar la un meci jucat de noi cu Sibiul. Nu prea am înțeles ce a căutat la un meci atât de important, având în vedere că avem arbitri mari, care arbitrează în Champions League, mă refer la Ovidiu Hațegan, Kovacs, Chivulete, Colțescu. 

Eu simt foarte bine maniera arbitrilor. După atâta timp, noi ne dăm seama dacă un arbitru vine «pornit»”, a spus Andrei Cristea, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Greșeală majoră în Derby: penalty inexistent pentru FCSB!

La scorul de 2-2, Radu Petrescu a dictat un penalty inexistent pentru FCSB în meciul cu Dinamo, transformat de Florin Tănase. În minutul 75, Isma Lopez l-a deposedat în careu pe Dennis Man, iar din reluări nu s-a putut observa un contact între cei doi fotbaliști. 

Însă „centralul” Petrescu, la recomandarea tușierului Marius Nicoară, l-a eliminat pe fundașul spaniol, care a lovit mingea, și a dictat lovitură de la 11 metri, moment în care roș-albaștrii au preluat din nou conducerea.

FOTO Cele mai tari imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2: 

+34 FOTO

VIDEO Constantin Anghelache, critici dure pentru centralul Radu Petrescu: „O decizie grosolan greșită!”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Dinamo 3-2: 

FCSB - DINAMO 3-2. Toni Petrea, înjurat de un jucător la finalul derby-ului: „Puta madre!”

Fanii lui Dinamo au depășit orice limită! Amenințări cu moartea după meciul cu FCSB: „O să vă vânăm ca pe animale!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pompescu
pompescu  •  04 Octombrie 2020, 18:15
Postat de stelbz pe 04 Octombrie 2020, 15:49

Hop. inca unul din gruparea DDB !? care se alatura fata de lipsa de obiectivitate manifestata de catre Naum, Balint s.a., in care l-au atras si pe Ilie Dumitrescu(Cum se face ca nici el, care analizeaza video multe amanunte de joc !!!!), nu a obsevat COTUL INFRACTIONAL de imbrancire spre poarta !!!?) Despre subiectivismul unor arbitri ca Porumboiu si Craciunescu ce sa mai spun, ei se exprima din anumite interese si se debaraseaza in multe momente de OBIECTIVITATEA ce ar trebui sa-i caracterizeze ca fosti arbitri(pare ca s-au inscris in corul DDB !!!). Penibila pozitie, cand se vede clar ca FAULTUL de imbrancire la MAN a fost evident si arbitrii au judecat corect. 11 m corect !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasi1986
vasi1986  •  04 Octombrie 2020, 17:33
Postat de Raimond Anghel pe 04 Octombrie 2020, 15:43

dar cind a dat cu cotul dinamovistul si arbitrul nu a dat nici fault -cum e ,nu trbuia sa ii dea cel putin galben? daca nu rosu -a avut intentie si intensitate.

Tu gandesti cand scrii? Pai compari un fault la care se putea da maxim galben cu ce a facut arbitrul la faza penaltyului? Prin absurd sa zicem ca a dat penalty finda e ca prost si chior, dar rosu pentru ce i-a dat?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Octombrie 2020, 16:14
Postat de Raimond Anghel pe 04 Octombrie 2020, 15:43

dar cind a dat cu cotul dinamovistul si arbitrul nu a dat nici fault -cum e ,nu trbuia sa ii dea cel putin galben? daca nu rosu -a avut intentie si intensitate.

a dat fault , cum sa nu! si s-a revansat din plin apoi cu cele 2 eliminari si penaltiul gratuit

Vezi toate comentariile (5)
Comentează