FOTBAL  »  Superliga  »  GLUMĂ DE-A ITALIENILOR

Un impresar le-a propus "cîinilor" 80.000 de euro pentru împrumutul lui Andrei Cristea

Articol de - Publicat miercuri, 25 august 2010 00:00

Andrei Cristea aşteaptă să se materializeze transferul temporar la Karlsruhe, mai ales că nemţii sînt extrem de interesaţi să-l aducă măcar pînă în vară în Zweite Bundesliga. Afacerea urmează să se facă pînă la finele acestei luni. Pînă atunci, pe adresa atacantului sosesc tot felul de propuneri, unele caracterizate hilare de către şefii lui Dinamo.

Una dintre ele este venită prin sms din partea unui agent care s-a recomandat a fi italian şi care le-a transmis şefilor din Ştefan cel Mare: "Reprezint interesele unui club important din Elveţia, vă putem oferi 80.000 de euro pentru 10 luni". La început, roş-albii n-au înţeles prea bine, aşa că au cerut lămuriri. Nu erau 80.000 de euro pe lună, ci 80.000 de euro pentru toată perioada. "Ştiam că italienii sînt buni la marketing, dar nu şi că au simţ deosebit al umorului", a opinat unul dintre acţionarii dinamovişti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
danny_florea
danny_florea  •  25 August 2010, 17:26

80.000 euroi,cristea? amindoi,da,e bine.cam asta-i valoarea lor la ora asta.daca mai pun 2000 pot sa-l ia si pe niculaie.macar sa le care echipamentu'.

tracu
tracu  •  25 August 2010, 16:56

ai dreptate amigos, sunt caini nu oi.

autocash
autocash  •  25 August 2010, 16:31

Castigi dolari in contul tau de paypal in fiecare zi prin munca de promovare pe internet. Detalii si inscriere pe ://misustoian.infocash.ro. Pentru informatii suplimentare trimite e-mail la : [email protected]

Vezi toate comentariile (9)
Comentează