FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA TÂRGU MUREȘ 1-0

Un jucător al Astrei îi critică pe conducători: "Am avut o ofertă foarte bună, dar nu m-au lăsat să plec"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 22:07

Cristi Săpunaru, fundașul Astrei, spune că a avut ofertă din Turcia, însă n-a fost lăsat de club să plece, deși urma să aibă un salariu foarte mare.

"Aveam o ofertă foarte bună. Erau niște bani importanți pentru mine și familia mea, dar cei de la club nu m-au lăsat să plec. Discuțiile erau cu cei de la Karabuk. Nu s-au trimis niște foi de aici, dar nu mai contează", a declarat Săpunaru la TV Dolce Sport.

Fundașul de 32 de ani a vorbit și despre victoria echipei sale în fața lui ASA Târgu Mureș, scor 1-0.

"Spre sfârșitul meciului cei de la ASA s-au urcat peste noi, dar îmi felicit colegii pentru cele 3 puncte. Suntem fericiți că Budescu a rămas alături de noi și n-a plecat la Steaua. E un jucător valoros care ne poate ajuta foarte mult. Sperăm să dea cât mai multe pase decisive.

Șumudică e afectat și cred că ar trebui să se așeze la masă cu conducătorii și să discute. Acest război ne afectează și pe noi. La începutul meciului a fost foarte implicat, chiar dacă nu s-a ridicat de pe bancă în timpul meciului", a declarat Săpunaru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Februarie 2017, 22:33

mare pacat de cum isi bate joc penalul ala de Niculae de aceasta echipa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează