FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un jucător de la CFR dă cărțile pe față: "Domnul Iordănescu trebuia să rămână la echipă!" + Atac subtil la Dan Petrescu

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 14:11

Sosit în ianuarie la CFR Cluj, Alexandru Ioniță, 23 de ani, și-a vărsat frustrarea acumulată în curtea campioanei, dezvăluind motivele pentru care joacă atât de puțin în culorile "feroviarilor".

În ciuda formei excelente avute în tricoul Astrei Giurgiu, fostul rapidist nu a convins la CFR, deși a trecut sub mâna a trei antrenori. Acesta a recunoscut că poartă o parte din vină, dar spune că schimbările dese de antrenori îi afectează performanța.

"Am avut parte de o pauză bine-venită. Domnul Conceicao este antrenorul nostru, a creat o atmosferă plăcută la echipă. Nu cred că este normal să se schimbe antrenorul atât de des la o echipă, dar sunt doar de 10 luni la echipă, nu sunt în măsură să comentez. Cred că domnul Iordănescu trebuia să rămână la CFR atunci când a fost ales. A fost decizia conducerii, a venit apoi domnul Conceicao. Din păcate nu am reușit calificarea în grupele europene, dar acum suntem în grafic în toate obiectivele propuse.

Nu-mi convine că sunt rezervă, că am puține minute! Eu nu am venit aici să stau în tribună sau pe bancă, aș fi nebun să spun că nu-mi plac condițiile de aici sau banii. Am întâlnit însă jucători foarte buni cu care mă lupt pentru locul meu în echipă. Poate că dacă eram băgat meci de meci acum eram la un alt nivel, dar trebuie să-mi aștept rândul, să joc mai mult. Poate că am nevoie de mai multe meciuri, chiar dacă nu dau un randament bun. În vară am avut 83 kg, acum am 78.5 kg, am slăbit.

Puneți-vă în locul meu, aveam 10 goluri la Astra, puteam candida la titlul de golgeter, dar am venit aici și nu am mai jucat, pentru că nu făceam faza defensivă. Am ajuns să acord mai puțină atenție pregătirii, să am kilograme în plus, dar nu o să mai repet greșeala, vreau să revin la forma pe care am avut-o la Astra. Doamne ajută!", a declarat jucătorul campioanei.

"Știu că sâmbătă se joacă ultimul meci pe Giulești, îmi pare rău că nu pot fi acolo, dar o să mai am ocazia să merg la București pentru un suvenir de la arenă. Până nu văd un plan concret pentru un alt stadion, eu nu văd să se dărâme. Noi, rapidiștii, nu avem nicio garanție asupra a ceea ce se întâmplă în Giulești" Alexandru Ioniță

Citește și: CFR Cluj reacționează vehement după ce contractul lui Conceicao a apărut în presă » Portughezul, foc și pară: "Am contactat deja un avocat, este inadmisibil!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sex.deep
sex.deep  •  23 Noiembrie 2018, 17:26

Ionita, ce nu ai inteles tu este ca ai ajuns la Cfr doar pentru ca trebuiau platite niste puncte. Sa fim seriosi, nu era valoarea ta 800 de mii. Si ar mai fii ceva, poti oricand sa ii ceri impresarului sa iti gaseasca o echipa mai mica la care sa joci, daca asta vrei cu adevarat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close