FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Un jucător de la Dinamo dezvăluie cum lucrează Reghe: "Ieșeam la masă, se făceau grătare" » Laude pentru antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 09:29

Sergiu Hanca, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, a vorbit despre perioada în care a jucat la FC Snagov, unde era antrenat de Laurențiu Reghecampf.

Mijlocașul lui Dinamo a povestit cât de intense erau antrenamentele lui Reghe, dar și cum antrenorul îi chema pe jucători la grătar.

"Am lucrat cu Reghecampf timp de 2 ani, când eram la Snagov. M-a impresionat felul în care face pregătirea fizică. Neubert nu era, era doar Reghe. Au fost 2 ani în care am învățat ce înseamnă pregătirea fizică. Eu veneam de la juniori, de la Târgu Mureș, la Liga a II-a, mă gândeam că va fi ușor, dar a fost un fel de test de maturitate.

Eram foarte mulți tineri și încerca să ne facă să ne facă să avem o gândire pozitivă, indiferent cât de grea era pregătirea fizică. Cel puțin, în privința mea, a reușit toate aceste lucruri.

Lucram cu TRX-ul, multe poziții de izometrie, foarte multă alergare, eram foarte bine pregătit fizic. În acea perioadă, în minutul 60 noi începeam să facem sprinturi, când adversarii cedau fizic.

Reghecampf era foarte apropiat de grup. Eram o adevărată echipă la Snagov. Ieșeam împreună la masă, se făceau grătare. Dar când era de muncă nimeni nu scotea un cuvânt și se muncea", a spus Hanca la TV Dolce Sport.

10
pase de gol are Hanca în toate competițiile, fiind cel mai bun de la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  10 Ianuarie 2017, 14:57

mai Hanca mai, vrei s-o iei pe urma lui Gnohere si nu stii cum sa semnalizezi?

zizu
zizu  •  10 Ianuarie 2017, 14:14
Postat de zizu pe 10 Ianuarie 2017, 13:42

wei cretinilor *** e o nava spatiala...de ce imi moderati? poate fi scris star ***..s tar ***,star ***....site fcsb ist

*** e limbaj vulgar....ha ha ,bravo frate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boby34
boby34  •  10 Ianuarie 2017, 13:49

Respect pentru ardeleanul Hanca , un profesionist desavarsit, atat pe teren cat si in declaratii, o calitate rara la un fotbalis crescut in acest fotbal mizerabil.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează