FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Un jurnalist japonez a fost prezent la meciul Astrei: "Nu-l luaţi pe Takayuki!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 15:35

Vestea că un nigerian este aproape să joace în naţionala României i-a speriat pe japonezi. Niponii au trimis un ziarist la meciul Astrei cu Braşovul pentru a-l vedea la lucru pe Seto Takayuki.

Japonezii se tem ca românii l-ar putea naturaliza şi pe Takayuki, astfel că un ziarist din Ţara Soarelui Răsare a venit la meciul Astrei special pentru a-i scrie povestea mijlocaşului giurgiuvenilor.

Niponii speră ca astfel să-i aducă la cunoştinţă selecţionerului Javier Aguirre despre situaţia lui Seto Takayuki.

"Am venit să-i scriem povestea lui Takayuki Seto. România este o mare ameninţare. Nu vrem să-l pierdem", a declarat jurnalistul pentru dolcesport.

Takayuki, 28 de ani, e din 2007 în România şi a jucat numai la Astra, pentru care a marcat 24 de goluri în 210 de partide în campionatul intern.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:38
Postat de unico_biancorossi pe 05 August 2014, 02:34

la 13 ani ai tai ce sa stii tu despre fotbal. cultura ta se reduce la fotbalul din 2010 incoace..))

.>)) 12, scuze..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:38
Postat de unico_biancorossi pe 05 August 2014, 02:32

ce sa facem ma ? bai japonezilor, disperatilor, ala mai lipsea de la Nationala, pilaful ala de 29 de ani... nu e de ajuns ca presa vrea sa ne bage pe gat un alt pilaf, un pilaf negru ?? pai ce mah japonezilor, Romania chiar e orice ciuri buri ? app, dc nu l-ati luat ma voi la Nationala, la Mondiale pe prapaditul asta de seto, daca va ffutte grija de el asa rau ? sau voi n-aveti ce face cu banii, si umblati prin lumea larga dupa cai verzi pe pereti ? hai, jet sa va fie, de galbiori ydiothen.

Un jurnalist japonez a fost prezent la meciul Astrei: "Nu-l luaţi pe Takayuki!" __ ,,)) chiar disperati..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 August 2014, 02:34
Postat de edy91 pe 04 August 2014, 15:29

Pai ar fi mai bun baiatul asta decat toate panaramele pe care le-am avut la inchidere dupa retragerea lui Dorinel Munteanu de la nationala... Seto ar fi f ok langa Bourceanu in fata apararii, in locul unor depasiti ca Pintilii sau Lazar. :)

la 13 ani ai tai ce sa stii tu despre fotbal. cultura ta se reduce la fotbalul din 2010 incoace..))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează