FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist dezvăluie: "Dacă Becali dădea 200.000 de euro pe Nistor, Dinamo îl vindea" » Atac la conducerea "câinilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 22:50

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre situația echipei, i-a criticat pe șefii clubului și a spus că Gigi Becali nu a făcut niciodată o ofertă pentru Dan Nistor.

"Când am venit la Dinamo, Negoiță mi-a spus că atunci când a făcut blocuri a căutat ingineri. Îi spun să își caute oameni de fotbal, nu oameni care au plimbat cafele. Dacă Becali dădea 200.000 de euro pe Nistor, Dinamo îl vindea. Nu a fost nicio ofertă, să fim serioşi. Conducerea nu gestionat bine situația. L-a dat pe Bratu afară, de ce nu l-a dat pe Nistor?

Eu zis că problema a fost când a plecat Mahlangu. Dinamo a pierdut 30% din forța de la mijlocul terenului. Este vina conducerii și antrenorului care a fost. Nu cred că sunt vinovaţi jucătorii. Nu este un vestiar ţăndări, să fie asta ar trebui să fie 2-3 tabere", a declarat Dănuț Lupu la TV Digi Sport.

"Dinamo se autofinanțează! Avea nevoie de banii pentru Mahlangu. Din cei 500.000 de la Ludogoreț, Dinamo a trăit 2 luni"Dinu Gheorghe, fost președinte Dinamo, la TV Digi Sport

Citește și: Bratu e categoric în privința lui Nistor: "E foarte irascibil! Jocul lui nu arată că s-a liniștit după oferta de la Becali"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  10 Octombrie 2018, 09:14

Lupu nu a fost niciodata un mare dinamovist !! In plus, nu stii niciodata daca acesta este perfect treaz cand face asemenea afirmatii !!

rin.tin.tin
rin.tin.tin  •  10 Octombrie 2018, 00:17
Postat de jackryan pe 09 Octombrie 2018, 23:30

doar tu poti sa prinzi lupul treaz ...poti sa-l culci ??

tibi, povesteste-ne cum e pe 12 :) Mai tii minte cum radeai ca prostul cand Steaua era pe locul 8 dupa 2 etape? Realizezi acum cat de prostan esti?

rin.tin.tin
rin.tin.tin  •  10 Octombrie 2018, 00:16
Postat de jackryan pe 09 Octombrie 2018, 23:30

doar tu poti sa prinzi lupul treaz ...poti sa-l culci ??

Al meu se culca instantaneu cand vede cum arati

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close