FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un mijlocaş de naţională se cere la Steaua: "Vorbesc cu Szukala şi îl rog să mă ia acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 18:09

Steaua este în căutarea unui coordonator de joc pentru sezonul viitor, cînd echipa lui Laurenţiu Reghecampf are ca obiectiv accederea în grupele UEFA Champions League.

Mijlocaşul lui TSV Munchen, Max Nicu (32 de ani), este bun prieten cu Lukasz Szukala şi vorbeşte adesea cu fundaşul Stelei. Jucătorul care are 3 prezenţe în naţionala României a recunoscut că îl roagă pe acesta să îl cheme prin intermediul reţelelor de socializare la clubul din Ghencea.

"Pe Szukala îl ştiu de peste 10 ani. L-am întîlnit şi în vacanţă la Ibiza şi am vorbit puţin cu el. Asta a fost înainte, cînd a schimbat el clubul, cînd s-a dus la Steaua.

Din cînd în cînd mai vorbim. Pînă acum nu m-a chemat la Steaua. Dar îi spun acum: Lukasz, poţi să mă chemi pe Facebook la Steaua!", a spus Nicu pentru DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
mihaiplt
mihaiplt  •  25 Aprilie 2013, 03:56

probabil ca se recomanda pentru mentalitatea nemteasca, nu ca jucator de fotbal de 32 de ani. dar sigur ca si neamtul glumeste

cor_dos
cor_dos  •  24 Aprilie 2013, 23:53

CINE A SCRIS ARTICOLUL????? Max Nicu are doar 30 de ani, face 31 abia in noiembrie adica peste jumatate de an..

grande.balaci
grande.balaci  •  24 Aprilie 2013, 23:48

aho,aho.,aloha must goooo..romania!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează