LIGA 1    •   FCSB

Un nou atac al lui Mirel Rădoi la adresa lui Becali! "Nu e nicio surpriză că a făcut asta"

Marti, 13 Martie

Mirel Rădoi e de părere că Gigi Becali a greșit din nou strategia atunci când a anunțat în direct la TV că îl va da afară pe Nicolae Dică în cazul în care acesta nu va câștiga campionatul. A vorbit și despre suspendarea lui Dan Petrescu, tehnician care nu poate sta pe bancă împotriva FCSB-ului. "Nu e bine în primul rând pentru echipă, pentru că toate aceste declaraţii se răsfrâng în evoluţia fiecărui jucător. Dar pentru mine nu e nicio surpriză şi nu mă mai miră aceste declaraţii.

Eu cred că dacă Steaua ratează campionatul Dică va fi cel care va decide să plece, nu va mai rămâne. Aşa că această declaraţie a patronului nu face decât să fie spusă în zadar", a declarat Rădoi pentru TV Telekom Sport.

...despre suspendarea lui Dan Petrescu: "În acest moment Steaua are un avantaj foarte mare, pentru că, lăsând la o parte toate aceste răutăţi la adresa lui Dan Petrescu, că e un antrenor care jigneşte jucătorii, până la urmă e un antrenor vulcanic. Ăsta e stilul lui, îl ştim, şi eu cred că pentru Steaua este un mare avantaj lipsa lui de pe bancă", a mai zis tehnicianul.

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

fcsbsibklinadn  •  13 Martie 2018, 21:19

numi vine sa cred cum a ajuns mirel radoi sa se ia de domnul Becali! ce a facut el ptr Steaua??!? sa se duca la CSA in liga 4. singuri ampotriva tuturor forza steaua!

kyil  •  13 Martie 2018, 20:45

Eu nu stiu cum a ajuns "Mireu derector sportif" daca el nu are BAC-ul luat...

cetateanul_surmenat  •  13 Martie 2018, 20:43

Postat de martinpen pe 13 Martie 2018, 19:18

Pe motiv ca cica Radoi il critica pe becali, ati bagat un articol cared spune ca e mare avantaj pentru fcsb ca sta Petrescu in tribune... Desigur, ati avut ceva fioruri ca a zis Steaua si nu l-ati corectat, desi stiati ca nu e Steaua ci fcsb...

***, tu nu obosesti niciodata sa fii stuoid? Mai ia si tu o pauza, poate ne surprinzi.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase