FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPAFANTASTICA.RO

Un nou campion la Echipa Fantastica!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2008 00:00

Desi mai este de disputat o etapa, in prima liga a EF s-a decis deja campionul! Airplane11 este noua echipa campioana a EF. Cu sase puncte avans inainte de ultima etapa si promovat sezonul trecut din liga a II-a, Eduard Moldovan si-a asigurat astfel titlul de campion, ultimul meci contra echipei Verii fiind doar o formalitate. In schimb, cea de-a doua echipa se afla pe locul secund si o infrangere in acest meci ar putea insemna si perderea acestei pozitii.Saptamana viitoare incepe un nou minicampionat, asa ca intra si tu in EchipaFantastica.RO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  04 Aprilie 2008, 00:44

Golden Brau nu mai sponsoriza hotia asta unde fiecare intarziat de reporter sportiv da note dupa cum are el facute echipele.

 •  03 Aprilie 2008, 23:32

Interesante notari. h ttp://s5.gladiatus.ro/game/c.php?uid=16594

 •  03 Aprilie 2008, 20:56

Bai Bara voi ce sinteti acolo,carlige de rufe ? Pai daca unul da vadit o nota in discordanta cu uzantele ia-l la intrebari frate ! Da-i hartia inapoi sa se uite mai bine nu le mai luati asa de-a gata ca o sa va puneti lumea asta in cap !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează