FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un nou nume pe lista CFR-ului! A câștigat campionatul cu FCSB și acum îi poate lua locul lui Petrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 12:31

Dan Petrescu este tot mai aproape de despărțirea de CFR Cluj, echipă cu care a câștigat campionatul, urmând să plece în China.

Șefii clujenilor caută înlocuitor, iar pe lista celor de la CFR Cluj se află mai mulți antrenori. Cel mai recent nume este al lui Costel Gâlcă, liber de contract, potrivit TV Digi Sport. Gâlcă ar putea fi o variantă și pentru banca celor de la Viitorul, dacă Gică Hagi va pleca în străinătate.

Antrenorul de 46 de ani a mai antrenat în Liga 1 la FCSB, câștigând campionatul, Cupa Ligii și Cupa României în sezonul 2013-2014. De-a lungul carierei, Gâlcă a antrenat naționala sub 17 ani a României, FCSB, Espanyol, Al Taawon și Al Feiha.

Conducerea celor de la CFR Cluj a mai negociat cu Edi Iordănescu, dar Marius Șumudică ar putea fi și el o variantă.

Citește și: Motivul pentru care Petrescu pleacă de la CFR » Conducerea i-a făcut reproșuri: "Nu jucăm nimic! Oamenii sunt nemulțumiti"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
bertino
bertino  •  31 Mai 2018, 17:17

Nooooooo !!!!!!

sibelius
sibelius  •  31 Mai 2018, 16:29

Ar fi trist daca variantele de antrenor la CFR ar fi intr-adevar cele 3 non-valori vehiculate.

fibra
fibra  •  31 Mai 2018, 13:57

Gluma proasta GSP-ista ca majoritatea absoluta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează