FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Motivul pentru care Petrescu pleacă de la CFR » Conducerea i-a făcut reproșuri: "Nu jucăm nimic! Oamenii sunt nemulțumiti"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 11:50

Gabi Balint, un apropiat al lui Dan Petrescu, a vorbit despre plecarea acestuia de la CFR Cluj.

Balint a dezvăluit o discuție avută de Petrescu și conducerea clujenilor, care l-a deranjat pe tehnician și care l-a făcut să se gândească tot mai intens la o plecare de la CFR.

"Totul a fost bine până în iarnă. Apoi i s-a zis să joace mai ofensiv, iar Dan Petrescu a spus că vrea niște jucători de benzi, de viteză. Șefii i-au adus jucătorii, dar nu au evoluat. Nemulțumiri au fost de ambele părți, inclusiv din partea conducerii.

Chiar patronul le-a făcut niște reproșuri. Am auzit că le-a zis « Nu jucăm nimic! Nici măcar nu joacă acei fotbaliști! Oamenii nu vin la stadion și sunt nemulțumiți! Pentru ce am mai adus jucători dacă nu jucăm nimic?». Acum urmează altceva, cu un nou antrenor, care va juca mai ofensiv", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
104343947122875
Anton Pan  •  31 Mai 2018, 16:03

Dan Petrescu a fost copiat deja de Zidane!!! Are drepturi de autor!!!Dupa ce Petrescu a lua titlul intr-o maniera haiduceasca (arbitrii in sezonul regular si prieteniile cooperatiste in play-off), a decis sa plece pentru ca stie ca nu mai poate repeta jaful inca un an. La randul sau Zidane a castigat trei CL, de fiecare data cu probleme de arbitraj majore (cu Bayern de doua ori, cu Juventus) si pleaca, in plina glorie, pentru ca stie ca roata se poate intoarce! Deci, glumind putin, campionatul romanesc prezinta modele de referinta pentru fotbalul european, mai ales in domeniul smenurilor, jecmanelii si smecheriilor!

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Mai 2018, 15:50

Pastile.Petrescu e cel mai bun antrenor roman,care a demonstrat ca fotbalul trebuie gandit si organizat. Nu cred o iota din barfele celor ce nu suporta adevarul.Cate articole ar fi fost daca nu era asa? Bravo lor moldovenilor care au jucat cinstit.

balauru48
balauru48  •  31 Mai 2018, 14:38

Iedi iordolanescu joaca foarte hofensiv

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close