FOTBAL  »  Superliga  »  E OPTIMIST

Un patron din Liga 1 şi-a făcut calculele şi trage concluzia: "Fotbalul e cancer, dar nu mă las!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 19:44

FC Botoşani a fost învinsă şi de Dinamo, scor 0-1 şi traversează o perioadă foarte slabă.

Finanţatorul echipei, Valeriu Iftime, îşi menţine optimismul şi spune că nu se lasă pînă cînd nu va readuce echipa pe un drum ascendent.

“Eu primesc multe palme acum, dar mă ridic. Nu mă las. Fotbalul nu e microb acum, e cancer. Nu e nimeni din familia mea care să fie de acord să mă mai implic în fotbal. Nici în firmă nu sînt mulţi care susţin finanţarea echipei.

Mă ajută şi Primăria. Din bugetul de 2,3 milioane de euro, am primi 170.000 de euro şi tot atîţia bani de la Consiliul Judeţean. Am mai luat şi de la Ligă vreo 300 de mii. Am mai făcut vreo 400 de mii din publicitate şi bilete. Utilităţile de la stadion le plăteşte Primăria. Eu am plătit în medie 400 de mii de euro pe an în ultimii 8 ani", a declarat Iftime la Sport Total fm.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
merace
merace  •  14 Decembrie 2013, 05:43

Cancer sunt afaceristii din fotbal... FC Botosani a debutat fulminant, ca nou promovata, batea tot si era pe locul 1... pana li s-au terminat afaceristilor banii de dat la arbitri. Acum e la 7-a infrangere consecutiva. Dar nu se lasa.... cica... HaHaHa!

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Decembrie 2013, 00:10

vorbe spuse de unul care-l are ca idol pe jiji becali .

grigio121
grigio121  •  08 Decembrie 2013, 23:37

Vezi ca CANCERUL SE MAI SI VINDECA,si nu mai da declarati de genul asta ca-i jignesti pe cei bolnavi de boala asta nenorocita...Rusine tie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează