FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:45, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Un puşti de 13 ani a fost prins cu un cuţit la intrarea pe stadion!

Articol de - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Excesele fanilor înaintea meciului din această seară al Stelei împotriva celor de la FC Vaslui depăşesc orice imaginaţie. Fanii formaţiei din Ghencea au început să vină în număr mare pentru a asista la primul meci al Stelei în retur. La partida din această seară Jandarmeria asigură condiţiile de ordine publică cu ajutorul a 250 de jandarmi.

La controlul corporal efectuat la porţile de acces în arenă, stewarzii au descoperit asupra unui copil de 13 ani, elev în clasa a  VII-a, un cuţit lipit pe una din mîini. Acesta intenţiona să intre pe stadion cu el! Imediat acesta a fost legitimat de jandarmi. Mîine, suporterul împlineşte 14 ani. La faţa locului au fost chemaţi părinţii băiatului care vor fi amendaţi de către poliţie pentru deţinerea şi încercarea de a pătrunde cu arme albe pe arenele sportive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
chris_gali
chris_gali  •  28 Februarie 2009, 01:12

un copil de 13 ani cu cutit pe stadion la un meci care se termina la 10`30 seara !...asta era desigur unul dintre aurrollacii care-l contesta pe becali si la care gsp le face reclama si le spune..."suporteri" !

 •  27 Februarie 2009, 23:38

offff,mare pacat ca l-a prins...ala era destinat ciobanului,mai bine zis in gatu lui

 •  27 Februarie 2009, 23:29

pentru "eu" (adica "pentru tine" !) Stadionul este al Ministerului Apararii, nu este al ciobanului, deci daca suporterii vor sa strige impotriva behaitorului, au voie sa strige cat vor, ca au platit biletele ca sa intre ! Daca ciobanul vrea sa nu auda huiduieli impotriva lui, sa stea el acasa la mamitzika lui jintitzareasa !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează