FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 2-0

Un reporter gsp a stat în sectorul de la fotolii rezervat "interzişilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Jumătate din cei 100 de interzişi care au cîştigat procesul cu clubul au mers aseară la fotoliile din Ghencea, unii îmbrăcaţi la patru ace, însă cu bannere şi mesaje anti-Becali

Joaca de-a şoarecele şi pisica dintre Gigi Becali şi suporterii contestatari şi-a mai desfăşurat aseară un episod interesant. Aproape 50 dintre cei 100 de de fani interzişi de club pe Ghencea pentru că l-au huiduit şi înjurat pe Becali, dar care au cîştigat procesul cu Steaua, au mers aseară la stadion. Şi cum Gigi a anunţat că îi va primi doar la fotolii, unii dintre ei s-au îmbrăcat la costum şi au intrat în zona cea mai luxoasă a stadionului. Acolo unde a avut şi Gazeta Sporturilor un reporter.

Alături de soţiile fotbaliştilor
Pînă să înceapă meciul, cei 50 de fani au stat răsfiraţi, asta şi pentru că aşa au avut biletele. Unii dintre ei au nimerit pe scaune exact lîngă soţiile fotbaliştilor Stelei. Ceucy, consoarta lui Zapata, şi nevasta lui Kapetanos au fost nevoite să urmărească meciul chiar de printre fani.

"Ar fi culmea să ne evacueze şi de aici"
Imediat cum a început meciul, suporterii au scos cîteva mesaje împotriva patronului. "Vinde!" şi "Pleacă!" au fost bannerere pe care le-au lipit de geamul despărţitor. "Ar fi culmea să ne evacueze şi de aici", spuneau unii dintre ei. Văzînd că nu sînt deranjaţi de nimeni, stewarzii stînd mai mult pe holurile din spatele zonei VIP, suporterii s-au strîns toţi în acelaşi loc. Cel mai dinspre dreapta, să fie cît mai aproape de Peluza Sud, acolo unde stăteau cînd aveau voie în tribune.

Argăseală a venit în inspecţie
S-au ridicat în picioare şi au început să scandeze împotriva lui Becali. "Ciobane, pleacă din Ghencea!". O dată cu scurgerea meciului, zona a început să răsune de cîntecele fanilor: "Noi de la Sud sîntem / Pe Steaua susţinem / Lîngă echipă în orice clipă". Spre finalul primei reprize, acolo şi-a făcut apariţia şi Valeriu Argăseală, care a întrebat stewarzii dacă sînt probleme.

La pauză au plecat spre tribuna a II-a
Preşedintele echipei a fost reperat de ultraşi, care l-au luat la ţintă: "Argăseală, sclavul Argăseală!". Imediat, şeful Stelei a coborît de unde venise, din loja lui Becali. Pauza meciului a diminuat numărul fanilor de la fotolii. Mulţi dintre ei au plecat şi au încercat să intre la tribuna a II-a, acolo unde se aflau alţi colegi ai lor.

100 de euro e suma pe care Steaua trebuie să o plătească drept daună celor 100 de suporteri care au cîştigat procesul, fiecare dintre ei solicitînd un euro

VIP-urile Stelei deranjate
Majoritatea celorlalţi spectatori care au luat loc aseară la zona fotolii au fost deranjaţi de prezenţa acolo a suporterilor echipei de la Peluza Sud. "Nu mai venim niciodată aici să vedem meciul. Păi, dacă vrem să stăm în mijlocul galeriei, atunci ne luăm bilet la peluze şi ne costă şi de 10 ori mai ieftin!", au spus cei mai mulţi dintre cei care se uitau uimiţi cum zona fotoliilor, recunoscută pentru liniştea şi luxul ei, a devenit extrem de agitată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  22 Martie 2010, 14:23

NEATI FURAT....ALEAS GOLURI CU CARE ATI CASTIGAT 3 PUNCTE F GREU... 2 FAZE FIXE, AJUTOR DE LA DRAGANESCU,... DAR NUMI FAC PROBLEME CA ORIKUM NU LUATI TITLUL;=))) HEHEHE

 •  22 Martie 2010, 10:05
Postat de pe 22 Martie 2010, 02:21

ce fite au aia care merg la loja!...tot mai bine e in peluza! :)

Ai fi mirat sa realizezi ca sunt si oameni care merg la meci pentru fotbal, asa putin cum este, si nu tin neaparat sa auda scandarile voastre. Eu sunt stelist si tin cu echipa... mi se rupe in egala masura de voi si de Becali

gandrei
gandrei  •  22 Martie 2010, 09:59

ala din zona VIP nu era mitica ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează