FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un salariu pînă la semnătură » Dinamo vrea să-l ia pe Marian Cristescu în cantonamentul din Spania

Articol de - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 21:55

Marian Cristescu, 29 de ani, trebuie să renunţe la 11.000 de euro pe care-i mai are de luat de la Astra ca să vină să parafeze actele cu "cîinii"

Dinamoviştii sînt la cîteva documente distanţă de un nou transfer. Aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor încă de la începutul lunii ianuarie, Marian Cristescu este pe lista de priorităţi a roş-albilor. Astra este de acord să-l cedeze gratis pe fotbalistul de 29 de ani, însă, pentru asta, acesta va trebui să renunţe la salariul pe luna ianuarie. Adică la 11.000 de euro. Apoi, el poate pleca să parafeze actele cu trupa din Ştefan cel Mare.

Giurgiuvenii spun că Marian a intrat în posesia unei cote importante din restanţele financiare, însă, ca să plece liber, trebuie să renunţe la acei bani. "Îi poate da Dinamo dacă-l vrea neapărat", au comentat oficialii Astrei. "Cîinii" susţin că e o problemă de zile pînă îl vor prezenta pe Cristescu ca fotbalist al "haitei".

În ceea ce-l priveşte pe Andrei Marc, fundaşul de 21 de ani pe care roş-albii îl vînează de luni bune, el, ca şi Gicu Grozav de altfel, mai trebuie să rezolve nişte acte cu fosta sa echipă, Ceahlăul.

2 mijlocaşi a mai achiziţionat Dinamo în această iarnă, Elhamed şi Nicolae Grigore, ambii cu valenţe defensive. S-a despărţit, în schimb, de Elton şi de Miranda

"Am avut discuţii de principiu, însă nimic concret, pentru că nu mi-am rezolvat situaţia cu Astra. Dacă nu voi ajunge la o înţelegere, îmi voi respecta contractul pînă la finalul lui, la Giurgiu!"
Marian Cristescu, la DigiSport

"O aberaţie!"
Daniel Stanciu a negat informaţia din Gazeta de ieri, cum că a semnat cu Dinamo un contract de probă valabil 45 de zile: "E o aberaţie, cine în lumea asta ar accepta să semneze un contract pe 45 de zile?! Nu lăsam niciodată munca mea de la Tîrgu Mureş pentru aşa ceva". Totuşi, sursele GSP susţin că, după dezvăluirea acordului cu Stanciu, patronul Negoiţă a pornit o anchetă interioară pentru a afla cum a "scăpat" informaţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
gutza23
gutza23  •  29 Ianuarie 2015, 15:49
Postat de zecs93 pe 29 Ianuarie 2015, 15:38

si tu crezi ca mai raman Matei sau Alexe ??? alooo, ambii au oferte, e o chestiune de ore,zile pana vor pleca, iar rotariu ti-am spus, e sters, nu mai e jucatoru ala de'atunci, sa destramat precum un bloc cu bulina rosie la cutremur, despre ce vorbim acilea ???

matei tot pleaca de vreo 2-3 ani si nu a mai plecat nicaieri din pacate si alexe la fel iar ba pleaca la contra dar defapt ai nu au nev de el ba la ndone dar nimeni nu a facut nici macar o intrebare!! asa ca eu vb pe ce exista in mom de fata in lotul lui dinamoadica 4 daca nu 6 jucatori care pot sa joace pe postul respectiv

zecs93
zecs93  •  29 Ianuarie 2015, 15:38
Postat de gutza23 pe 29 Ianuarie 2015, 15:18

copile iar ma faci sa intru in discutie cu tine desi nu stiu ce rost are si iar imi consum energia aiurea cu tine!!! pe postul pe care joaca eric adica ofensiv in spatele varfului (un fel de al doilea varf) la noi sunt lazar(care a mai jucat acolo),matei,rotariu,grozav si alexe , gavrila nu are nici o treaba cu postul respectiv el fiind un jucator doar de banda din ce am vazut eu (o putea sa joace si el acolo nu zic nu) 1!!!!! si chiar si fara gavrila si lazar pe postul respectiv ai 4 jucatori care toti sunt pana in 24 de ani,unde il mai aduci pe eric? care repet e un jucator de 29 de ani care il aduceai imprumut nu transfer definitiv!! dar ce sa-i faci mai greu cu logica si cu ganditu

si tu crezi ca mai raman Matei sau Alexe ??? alooo, ambii au oferte, e o chestiune de ore,zile pana vor pleca, iar rotariu ti-am spus, e sters, nu mai e jucatoru ala de'atunci, sa destramat precum un bloc cu bulina rosie la cutremur, despre ce vorbim acilea ???

gutza23
gutza23  •  29 Ianuarie 2015, 15:22
Postat de zecs93 pe 29 Ianuarie 2015, 15:11

mananca terenu vorba aia, iti zik eu ca daca ar aduce 3 jucatori maxim de la cupa africii, daca nimerim 1 bun, ne-am scos parleala, sa ne aducem aminte cum a facut CFR-ul in cazu Lacina Traore, cine era baiatu ala inainte sa vina la CFR ?? o paluga si atat, cand a inceput sa joace, i-a trimis pe ceilalti africani de la CFR din perioada acceia la culcare, gen: Emanuel Kone, Oliver Vieira sau Claude Edimar !!! Ete, ca i-ei au avut succes !!!

edimar era african,nu?? si a fost la cfr in perioada lacina traore sau dupa??? Oliver Vieira :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pfffffffffff esti STOP JOC sa mor

Vezi toate comentariile (37)
Comentează