FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un scandal mult mai mare decît s-a ştiut » Culisele disputei dintre familiile Reghecampf şi Becali

Transferul lui Milanov a tensionat spiritele între familia lui Reghecampf şi verii lui Gigi Becali
Transferul lui Milanov a tensionat spiritele între familia lui Reghecampf şi verii lui Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 12:09

Victor Becali i-a reproşat vărului său faptul că toate transferurile Stelei se fac avînd-o ca intermediar pe Anamaria, Gigi Becali a reacţionar dur la adresa ei, lucru care l-a scos din sărite pe antrenor. Acesta a avut o discuţie tare cu patronul său, după care i-a interzis soţiei să mai intermedieze transferuri în Ghencea.

Începutul de an a fost unul furtunos la Steaua. Deşi echipa era în vacanţă în prima săptămînă, interesul şi, ulterior, negocierile pentru bulgarul Milanov au deschis un conflict în lanţ în Ghencea, care s-a sfîrşit cu o ceartă serioasă. E vorba de o dispută pe axa Anamaria Prodan-fraţii Ioan şi Victor Becali-Gigi Becali-Laurenţiu Reghecampf.

Milanov a fost fitilul care a aprins disputa
Totul a plecat de la Milanov. În vara trecută, fotbalistul a fost sunat de Ioan Becali, care i-a propus să-l reprezinte, însă jucătorul a refuzat. După 4 luni şi imediat după ce Anamaria Prodan a plecat de la U Cluj şi şi-a activat licenţa de impresar, Milanov a semnat cu ea, lucru care i-a enervat teribil pe fraţii Becali.

Cînd au auzit că Steaua tratează pentru Milanov, Victor Becali i-a reproşat vărului său: "A ajuns Anamaria să facă toate transferurile la Steaua? Numai cu ea se discută, numai jucătorii ei sînt aduşi la Steaua?". Pentru că a primit reproşuri, a doua zi de dimineaţă, Gigi Becali a lansat un atac direct la adresa soţiei antrenorului său.

Discuţie dură Reghecampf-Becali
"Ce a făcut Anamaria la transferul lui Milanov? Eu am făcut tot, însă ea vorbeşte cam mult şi ar trebui să nu mai facă asta. Dacă l-a chemat pe Milanov la discuţii înseamnă că ea face transferul? Eu am zis s-o respect fiindcă e nevasta antrenorului, însă vorbeşte cam mult", a declarat atunci Gigi Becali.

După ce patronul Stelei a făcut aceste declaraţii, Laurenţiu Reghecampf a reacţionat şi a solicitat o întîlnire cu Gigi Becali, în care i-a comunicat pe un ton destul de apăsat faptul că nu acceptă ca soţia sa să fie terfelită în public. "Mi-am supărat fata cu ce am zis? Nu se poate aşa ceva, fata mea nu trebuie să fie niciodată supărată", a încercat s-o dea pe glumă Gigi Becali, lucru care însă nu l-a liniştit pe Reghecampf.

Reghe, către Anamaria: "Stai deoparte!"
Acesta a avut apoi o discuţie lămuritoare şi cu Anamaria, la capătul căreia i-a solicitat ferm să nu se mai implice în transferurile pe care Steaua le va face de aici înainte. "Mi-a spus că aşa preferă şi că aşa e mai bine, pentru a înlătura orice fel de astfel de situaţii. Vrea să mă protejeze şi să nu se mai ajungă la ce s-a ajuns acum pentru că nu suportă să vadă sau să audă că cineva zice ceva urît despre mine, indiferent despre cine e vorba", a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Contraatac, de la GSP TV.

Gigi a avertizat de la început
Anamaria Prodan a dezvăluit ce dialog a avut cu Gigi Becali în momentul în care Lurenţiu Reghecampf a fost instalat "principal" în Ghencea. "Mi-a spus că nu vrea să ajungă să se certe cu verii lui din cauza mea, să facem în aşa fel încît să nu se nască discuţii de la un jucător sau de la un transfer pentru că el nu vrea aşa ceva", a declarat Anamaria.

Ce transferuri s-au făcut prin Anamaria
Iritarea fraţilor Becali vine de la faptul că Steaua a realizat multe achiziţii în ultima vreme prin intermediul soţiei lui Reghecampf. Începînd din vara lui 2012, de cînd Laurenţiu Reghecampf a devenit "principal", în Ghencea au ajuns Adi Popa, Szukala, Adi Rocha şi Doru Bratu, toţi cu ajutorul soţiei tehnicianului.

"Ce să am eu de împărţit cu Anamaria Prodan? Chiar nimic, deci ce dispută să fie?" (Victor Becali)

"În Brazilia am stat numai pe telefon ca să-l conving pe Milanov. Pe 31 decembrie, la 11 seara, stăteam pe telefon să-l conving să vină să discute cu patronul Stelei. Chiar n-am făcut nimic în cazul Milanov, aşa cum s-a zis?" (Anamaria Prodan)

"După ce am văzut ce a declarat Gigi Becali despre mine, sincer, am luat-o ca pe o lipsă de respect, dar după ce am auzit că i-a spus soţului meu «Îmi pare rău dacă mi-am supărat fata», mi-am zis «Aşa e patronul Stelei»" (Anamaria Prodan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
lapusneanul
lapusneanul  •  11 Ianuarie 2013, 18:15
Postat de luciansj pe 11 Ianuarie 2013, 17:59

Pai doar astia cauta scandaluri peste tot. Prost e cine ii urmareste la tv, si le cumpara ziarele. Eu unul nu o fac.

Da nenea, dar daca ai intrat aici tot ii ajuti !!! :)))

luciansj
luciansj  •  11 Ianuarie 2013, 17:59
Postat de drimmero pe 11 Ianuarie 2013, 13:14

ce raport detaliat aveti voi bai frate, nici spioni americani sau rusi nu sunt in stare de asa ceva. de acu' ar trebui sa vina sa invete de la presa romaneasca meserie! voi nu faceti din tantar armasar, voi faceti din tantar diplodocus!

Pai doar astia cauta scandaluri peste tot. Prost e cine ii urmareste la tv, si le cumpara ziarele. Eu unul nu o fac.

gigi_belciug
gigi_belciug  •  11 Ianuarie 2013, 17:52

Minciuni .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează