FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un titular al Stelei dorit în Italia: "Afacerea ar putea fi încheiată vineri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 ianuarie 2014 17:14

Steaua l-a înregimentat pe Claudiu Keşeru, dar ar putea să piardă un atacant în această iarnă.

Federico Piovaccari e dorit în Italia, în Serie B!

"Conducătorii echipei Latina Calcio vor să se întărească în această iarnă şi încearcă să-l aducă pe Federico Piovaccari, împrumutat de Sampdoria la Steaua Bucureşti. O altă opţiune pentru atac ar putea fi şi Karim Laribi, în prezent la Sassuolo", scrie latinaquotidiano.it

Lazio TV susţine că tratativele dintre părţi sînt în curs de desfăşurare şi s-ar putea pune de acord chiar vineri în privinţa venirii lui Piovaccari la echipa Latina, formaţie aflată pe locul 11.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ortega
ortega  •  09 Ianuarie 2014, 11:42
Postat de blue_sky pe 08 Ianuarie 2014, 21:44

Vorbiti numai prostii.De ce ar pleca italianul inapoi in liga 2 de unde a venit la Steaua la o echipa de pe locul 10, cand aici are mari sanse sa joace din nou in grupele Ligii Campionilor?Inteleg ca nu aveti subiecte, acum ca e vacanta, dar macar scorniti ceva mai plauzibil.

De ce ar pleca ? De-aia ... s-a scarbit de blaturile ovine , merge omul sa castige un meci fara arbitrii ...

blue_sky
blue_sky  •  08 Ianuarie 2014, 21:44

Vorbiti numai prostii.De ce ar pleca italianul inapoi in liga 2 de unde a venit la Steaua la o echipa de pe locul 10, cand aici are mari sanse sa joace din nou in grupele Ligii Campionilor?Inteleg ca nu aveti subiecte, acum ca e vacanta, dar macar scorniti ceva mai plauzibil.

speedy73
speedy73  •  08 Ianuarie 2014, 20:57
Postat de adriann_ pe 08 Ianuarie 2014, 20:52

Sau cu putin ghinion putea scoate zero puncte. Nu merge cu daca si cu parca sau pe ideea "daca mie imi intra sutul ala iar adversarii ratau si cu poarta goala". 3 puncte e infim intr-o grupa in care era Basel, echipa care, cu fix acelasi lot, a fost batuta tur-retur sezonul trecut de CFR in play-off-ul UCL. Oricum, n-are rost sa discutam contraperformantele Stelei din UCL, discutam despre Piovaccari si despre concurenta aberanta cu un Kapetanos aflat intr-o forma mizerabila. Toata lumea isi da seama ca grecul a fost bagat obsesiv in teren pentru ca trebuia sa i se arate unui Becali aflat la puscarie ca nu-i plateste degeaba practic aceiasi bani pe care ii plateste lui Piovaccari

da, cu asta sunt de acord. si ca sa ne lamurim: nu invoc ghinionul ca argument. steaua nu a avut ghinion. daca mai avea si ghinion, nu scotea nici un punct. dar nu a avut nici noroc. e o mare diferenta. rezultatele sunt consecintele unui joc mediocru spre slab, neajutat de noroc. si ridicole in contextul declaratiilor cum ca pot castiga grupa. e adevarat ce spui despre cfr, au jucat bine anul trecut, dar daca tu imi spui ca nu au avut SI noroc la braga si manchester...omule, braga in meciul de acolo a avut 23 de suturi PE poarta. si nu a dat gol. cat de bun ar fi portarul...chiar vrei sa-mi spui ca nu are legatura deloc si cu norocul?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează