FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Una dintre cele mai titrate echipe din Liga 1 poate dispărea din cauza insolvenţei » Ce o mai ţine în viaţă

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 11:21

Dintre echipele aflate în insolvenţă, încă un nume mare se poate adăuga pe lista "dispărutelor". CFR Cluj a pierdut 24 de puncte din cauza datoriilor către angajaţi şi e pe ultimul loc. 
Dacă nu va izbuti să se salveze de la retrogradare, o misiune foarte greu de îndeplinit în condiţiile în care cad şase echipe în acest sezon, vişiniii ar ajunge mai aproape de faliment, pentru că le-ar dispărea sursa principală de venit, drepturile TV pentru Liga 1.

CFR e în top 10 cele mai titrate cluburi din istoria României, cu trei campionate cîştigate. Deţine şi recordul pentru cea mai bună participare în Champions League, cu 10 puncte acumulate într-o grupă cu Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Citeşte în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi şi în Gazeta Digitală care sînt singurele cluburi ce au jucat în Liga 1 şi înainte de Revoluţie şi nu au intrat în insolvenţă, dar şi mai multe detalii despre situaţia fiecărei echipe în parte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
daniaania
daniaania  •  01 Martie 2015, 08:59
Postat de sibelius pe 28 Februarie 2015, 19:39

Sportivii nu dispar. Jucariile se strica si sunt aruncate la gunoi. Toata lumea viseaza la investitori care sa apara peste noapte in liga I. Trezirea!

Si pt. jijii steaua este o jucarie ai rabdare si vei vedea...urmati voi!!!!Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  01 Martie 2015, 08:57
Postat de helioglobalus pe 28 Februarie 2015, 19:33

aţi trăit cât Pdl-ul, acum marş în anonimat Boc-ciilor! aţi luat 3 campionate pe 25% furaţi de la bugetari,d.er.bedeilor!

Ne confunzi idiotule cu U CFr nu a luat bani locali deloc..vb aiurea habar nu ai!!!Comentariul tău...

ceferist70
ceferist70  •  01 Martie 2015, 06:04
Postat de khal_37 pe 28 Februarie 2015, 20:26

Asa o fi? 50000 de suporteri adusi cu dubele? Tu tu-ai pierdut mintile bre...Steaua a avut mai multi suporteri in Gruia decat ati avut voi. In istoria voastra stadionul vostru nu a fost asa plin...la fel si la Timisoara si la fel in toata tara. Unde joaca Steaua umple stadioanele de fani....voi nici in Gruia nu ati resusit niciodata

In Gruia suporterii stelisti sunt de fapt IMIGRANTI in Cluj nu clujeni adevarati E mare diferenta..Din pacate in Cluj numeric sunt mult mai multi "viniturile".Dar ei nu vor fi niciodata clujeni autentici !!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează