FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unde a ajuns jucătorul care a șocat vestiarul Stelei: „O ducea la extrem”

FC Steaua Bucuresti FOTO IMAGO +13   FOTO
FC Steaua Bucuresti FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 14:07 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 15:56

Dayro Moreno (35 de ani), fost jucător la FCSB în perioada 2008-2010, a semnat cu Club Deportivo Oriente Petrolero, formație care a terminat pe locul 10 în prima ligă din Bolivia în 2020.

Dayro Moreno a plecat liber de contract de la Once Caldas și va evolua pentru prima dată în Bolivia, deși a avut mai multe oferte din Columbia. Atacantul columbian a semnat un contract pe un an cu opțiune de prelungire. Oriente Petrolero, noua sa echipă, a câștigat 5 titluri și a atins faza sferturilor în Copa Libertadores, în 1988.

Dayro Moreno, primit ca o vedetă în Ghencea

Dayro Moreno a venit în Ghencea în ianuarie 2008 ca o mare vedetă, iar Gigi Becali a plătit 1,75 milioane de euro celor de la Once Caldas. Dayro Moreno a dezamăgit în tricoul „roș-albastru”: columbianul a marcat 13 goluri în 55 de meciuri. În 2010 a fost cedat înapoi la Once Caldas, pentru 500 de mii de dolari.

9 echipeși-a trecut în palmares Dayro Moreno: Once Caldas, Athletico Paranaense, FCSB, Tijuana, Atletico Junior, Millonarios, Atletico Nacional, Talleres și Oriente Petrolero

Janos Szekely, despre Dayro Moreno: „O ducea la extrem”

„Dayro Moreno era în România de 2-3 ani și nu vorbea o boabă de limbă română. Pe lângă asta, nu exista zi dată de la Dumnezeu în care ne antrenam și după ce făcea duș să nu se dea cu cremă. Avea cred că doi litri de cremă. Îmi plac persoanele care au grijă de ele, dar o ducea spre extrem. Cremă de corp peste tot, altă cremă de păr. Ieșea de acolo de parcă zici că era bibelou. 

Mergea spre extrem, era haios. El nu era foarte activ în interiorul vestiarului, era retras, vorbea cu cei 2-3 columbieni și atâta tot”, a declarat Szekely la GSP Live.

VIDEO. Poveste din vestiarul lui FCSB » Janos Szekely: „Nu exista zi în care Dayro Moreno să nu folosească creme de corp”

Citește și alte știri din Liga 1:

Lista lui Rotaru » Pe cine vrea la Craiova: un fost antrenor de la FCSB, un portughez sau o soluție de avarie din Liga 1

Rapid, gafă uriașă: „Nu știu cum l-a pierdut pe Octavian Popescu! E din aceeași categorie cu Dobrin”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează