FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Se pregătește ceva la Rapid? George Copos i-a făcut o invitație de nerefuzat lui Dan Șucu

FOTO: Instagram @Șucu Diana +47   FOTO
FOTO: Instagram @Șucu Diana

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 22:25 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 22:40

La aniversarea de 70 de ani, George Copos i-a avut printre invitați și pe Dan Șucu, actualul finanțator principalul al Rapidului, și pe soția acestuia, Diana. 

George Copos, fostul patron al Rapidului, a împlinit luni, 27 martie, vârsta de 70 de ani. La petrecerea organizată în București, la Hotelul Athenee Palace, deținut chiar de sărbătorit, au fost prezenți Dan și Diana Șucu. 

FOTO. Dan și Diana Șucu, la petrecerea lui George Copos

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
Diana Șucu (foto: Instagram)
Diana Șucu (foto: Instagram)
Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
+43 FOTO

Cei doi s-au fotografiat alături de George Copos și de soția acestuia, Elena. Diana Șucu s-a lăudat cu imaginile pe contul de Instagram și i-a făcut pe fanii rapidiști să tresară. 

De „era Copos” se leagă cele mai mari performanțe din istoria recentă a clubului din Giulești, inclusiv „sfertul UEFAntastic” din 2006.

George Copos, laude pentru Dan Șucu 

Venirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului Rapid a fost privită cu ochi buni de George Copos. 

Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus. Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat. 

Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes. Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante.

- George Copos, în mai 2022

VIDEO. EXCLUSIV Dan Șucu: "Dau trei zile de concediu plătit în plus pentru cei care nu fumează la serviciu! Acasă nu e treaba mea, Doamne ferește!"

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Am fost și la șamani, am trecut prin mai multe secte oculte” » Fostul internațional a luat o decizie radicală și a mărturisit: „La 16 ani eram într-o bandă”

În prima conferință la FCSB, Elias Charalambous a rostit două cuvinte în română: „Glumesc, îmi amintesc mai multe!” + Ce l-a surprins la întâlnirea cu jucătorii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
befree
befree  •  01 Aprilie 2023, 17:42
Postat de joscenzura pe 01 Aprilie 2023, 17:08

Eu sunt de acord sa iti iei si alte neveste daca ai bani sa le tii. Monogamia e o inventie e femeilor, inclusiv in Biblie e permis sa ai mai multe neveste. Barbatul trebuie insa sa le ofere acelasi confort, sa le iubeasca in mod egal si sa își trateze egal toti copiiii

wow, ce prostalau!

joscenzura
joscenzura  •  01 Aprilie 2023, 17:08
Postat de godot pe 01 Aprilie 2023, 10:35

S-au căsătorit din dragoste, au stat zeci de ani împreună și au făcut împreună avere, apoi și-au lăsat soțiile pentru altele, mai tinere și mai frumoase. Vă dați seama ce sunt în stare să facă "partenerilor" de afaceri sau oamenilor din jurul lor

Eu sunt de acord sa iti iei si alte neveste daca ai bani sa le tii. Monogamia e o inventie e femeilor, inclusiv in Biblie e permis sa ai mai multe neveste. Barbatul trebuie insa sa le ofere acelasi confort, sa le iubeasca in mod egal si sa își trateze egal toti copiiii

beefree
beefree  •  01 Aprilie 2023, 11:45
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Aprilie 2023, 08:55

...foarte frumos articol ...si interesant ...din el vedem cum doi mosi si au luat neveste tinere ...nu ne dam seama care este mai tanara Diana sau Elena ...

La ce te astepti de la asemenea pseudoziaristi!?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează