FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - ZARYA LUGANSK 4 - 2

Unde-s oltenii?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

Universitatea Craiova a invins echipa Zarya din Ucraina, cu 4-2, dupa ce toate golurile au fost marcate de straini: Baird (2), Rose si Wobay. In cel de-al patrulea meci amical al cantonamentului din Austria, oltenii nu au avut probleme.  Antrenorul oltenilor, Florin Cioroianu a inceput cu urmatoarea echipa: Bornescu - Ciuca, Stoica, Mitchell - Dilevski, Prepelita, Dina, Velcovici - Tanasa, Baird si Costea. Tehnicianul ucrainenilor a folosit urmatorul "11": Kamarnizczki -Konjushenko, Bunevcsevics, Polovhov, Dunic - Shmakov, Platonov, Burduli, Vorobei - Cicsmjstruk si Brovkin.

La prima faza periculoasa a meciului, Dorel Stoica reuseste sa deschida scorul dupa ce a marcat in proprie poarta. Ucrainenii nu se lasa si continua sa atace. Brovkin suteaza periculos de la 11 metri, dar portarul Bornescu este pe pozitii si respinge in corner. Un minut mai tirziu noua achizitie a oltenilor, Spase Dilevski, pleaca intr-o actiune pe cont propriu, centreaza in careu de pe partea dreapta, mingea ajunge la Baird (foto), care reia in plasa din 6 metri. In minutul 24 oltenii reusesc sa treaca in avantaj dupa golul lui Tanasa, dar reusita este anulata pentru offside. In minutul 33, acelasi Tanasa il vede iesit dintre buturi pe portarul Raic, care a fost introdus in teren in minutul 30, incearca un lob de la aproximativ 35 de metri, dar mingea trece pe linga poarta. Patru minute mai tirziu Baird centreaza, Costea reia din 6 metri putin pe linga poarta.

Dupa pauza Florin Cioroianu i-a mai introdus in teren pe Dananae, Saceanu, Gargalie, Rose, Stoianof, Pirvu, Gaman, Wobay, Curteanu si Girla. La doua minute de la reluarea jocului Costea dribleaza un fundas, scapa singur, dar trimite din careu direct in bratele portarului. In minutul 55, Zarya preia conducerea. Lovitura libera de pe partea stinga, mingea ajunge la Burduli, care suteaza imparabil. Oltenii nu se lasa si mai inscriu de doua ori in mai putin de cinci minute. Prima data prin Baird in minutul 56 si prin Rose in minutul 60, dupa o pasa venita din calciiul lui Costea. Rose a sutat la coltul lung de la 16 metri. In minutul 78, Pirvu executa un corner, mingea ajunge la Wobay, care trimite un sut imparabil de la 16 metri invingindu-l pe Raic. Ultima faza periculoasa a meciul s-a petrecut in minutul 86 cind Savin a primit cartonasul rosu dupa un fault dur.Universitatea reuseste sa cistige cu 4-2, in fata formatiei Zarya Lugansk.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează