FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

UEFA și-a dat acordul » Unde va juca Sepsi în Europa: „Au văzut că suntem serioși și că trimitem poze adevărate, nu de pe Marte”

Sepsi OSK va juca meciul din turul al doilea al Conference League pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe / FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi OSK va juca meciul din turul al doilea al Conference League pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe / FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2021 08:48 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 09:29

Sepsi OSK va juca meciul din turul al doilea al Conference League pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, oficialii covăsneni primind omologarea UEFA în acest sens

  •  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre FC Spartak Trnava (Slovacia) şi Mosta FC (Malta), în turul al doilea preliminar al Conference League (22 iulie - în deplasare, 29 iulie - pe teren propriu).

Potrivit covasnamedia.ro, anunțul a fost făcut chiar de către patronul Laszlo Dioszegi, care a precizat că a fost nevoie de reconstrucția scărilor, de montarea stâlpilor pentru ancorarea steagurilor, de turnarea unui drum de asfalt, ba chiar și construirea unui vestiar nou, de 30 de metri pătrați. 

„Au văzut că suntem serioși și că trimitem poze adevărate, nu de pe Marte. Este un lucru extraordinar de mare. În afară de mine, nimeni nu a crezut că va fi posibil. Dar visul nostru, de a juca în cupele europene, abia acum este cu adevărat complet”, a declarat Dioszegi, potrivit Observatorul de Covasna.

Sepsi va avea două stadioane omologate UEFA

Patronul covăsnenilor mai precizează că Sfântu Gheorghe este pe cale să devină primul oraș mic din Europa de Est care va avea două stadioane omologate UEFA: cel din Simeria, cu două stele, dar și viitoarea casă a roș-albilor, noul stadion de 8.800 de locuri, de lângă sala Sepsi Arena, care va putea primi patru stele și ar putea găzdui meciuri din eșaloanele superioare.

Cum acesta din urmă va fi gata abia în toamna acestui an, dacă vechiul stadion din Sfântu Gheorghe nu ar fi fost omologat, varianta de rezervă rămânea stadionul din Ploiești.

VIDEO Imagini superbe filmate din dronă cu noua bijuterie a lui Sepsi

Citește și alte știri de actualitate:

Veste proastă pentru fanii din România » Anunțul făcut de UEFA

Cum vor economisi cluburile din Liga 1 bani vitali din sezonul viitor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
knxdan
knxdan  •  26 Iunie 2021, 17:44

Bravo si felicitari celor din Sf. Gheorghe si echipei Sepsi

gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2021, 11:52

noi cu vorbele, "smecheriile" si cu interesele, ei cu faptele! BRAVO, SEPSI SF. GHEORGHE!, cu litere mari!!

coronalies
coronalies  •  26 Iunie 2021, 11:03

Ar trebui să îi luăm exemplu pe ungurii ăștia ca valori și principii ale nației. Ce au făcut ei în 10 ani prin sport (și nu numai), ține de organizare, corectitudine, implicare, unitate, pricepere și inteligență. La noi ca nație s-a mers pe "fezandare", șmecherii, cumetrii, interese, parazitare, etc. În sportul românesc, în prezent, Hagi e un exemplu care încearcă ceva asemănător + câțiva mici privați. Restul sunt apă de ploaie, bineînțeles și datorită sistemului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează