FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Universitatea Craiova, la un pas de încă un transfer tare! Oltenii au acord cu jucătorul, dar mai este de făcut doar un pas: „Mai avem timp”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 10:53 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 11:17

După ce s-a înțeles cu mijlocașul Matteo Fedele, CS Universitatea Craiova este tot mai aproape și de transferul extremei spaniole Juan Camara (26 de ani), care în turul acestui sezon a jucat la Dinamo.

Oltenii s-au înțeles cu polonezii de la Jagiellonia, care ar urma să primească o sumă de 200.000 de euro, iar Marcel Popescu, președintele Craiovei, spune că Juan Camara și-a dat acordul pentru transfer, fiind nevoie doar de acordul lui Dinamo, club la care Jagiellonia l-a împrumutat pentru acest sezon.

Negocierile cu Juan Camara sunt ok. Există un acord de la Jagiellonia, există și acordul jucătorului. Mai rămâne o problemă mai micuță, dar care e obligatoriu de rezolvat. 

Nu aș vrea să mă pronunț. Sper să se rezolve în timp util, până la închiderea perioadei de transferuri. Avem nevoie de acordul lui Dinamo pentru a fi în deplină legalitate. Problema e aproape închisă, dar trebuie să stăm liniștiți. Mai e timp până luni seară”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

Fedele este deja jucătorul nostru
 – Marcel Popescu, președinte CS Universitatea Craiova

Camara a impresionat la Dinamo în turul acestui sezon, dar nu s-a mai prezentat la reunire din cauza restanțelor salariale. Ibericul ar trebui să primescă 80.000 de eur pentru cele 4 luni cât a fost jucătorul „câinilor”.

16 meciuria jucat Juan Camara pentru Dinamo. A marcat de două ori

600.000 de euroeste cota lui Camara, potrivit transfermarkt

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

EXCLUSIV Craiova, criticată și după victoria cu Dinamo: „Sunt blocați! Dacă vor continua tot așa, n-au nicio șansă la campionat” + „Acolo trebuie să lucreze Ouzounidis”

Sorin Cârțu, mesaj pentru noul antrenor: „Să meargă pe repede înainte!” » Anunță noi transferuri la Craiova

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
875360749272795
Costi Corabu  •  08 Februarie 2021, 11:17
Postat de George Adrian Popescu pe 08 Februarie 2021, 09:02

Noi am avut acordul si al lui Messi si al lui Ronaldo, de ce nu, caci la nivel de teorie si zvonistica totul este posibil, dar ne-am multumit cu Mamut. In rest, azi se termina perioada de transferuri si am adus, cu surle si trambite, pe ... nimeni. Halal manageriat!

Cred ca pana diseara se rezolva ceva. Sper.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  08 Februarie 2021, 09:02

Noi am avut acordul si al lui Messi si al lui Ronaldo, de ce nu, caci la nivel de teorie si zvonistica totul este posibil, dar ne-am multumit cu Mamut. In rest, azi se termina perioada de transferuri si am adus, cu surle si trambite, pe ... nimeni. Halal manageriat!

mattteo
mattteo  •  07 Februarie 2021, 19:59
Postat de gintonic pe 07 Februarie 2021, 14:53

E ciudat sa îl transferi pe Fedele când ai deja 3 jucători buni pe acel post (Mateiu, Bic, Screciu). Craiova nu are atacant central!! Chiar dacă revine Kolici e nevoie de încă un jucător de valoare acolo!

Chiar. Nici eu nu inteleg ce se intampla. Proba il au oferta pe Mateiu si ii dau drumul.in Turcia pana la incheierea perioadei. Dar oricum ramaneau in Screciu si Bic. Sa fi considerat ca nu e destul?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează