FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova se pregătește pentru noul sezon » Trei amicale stabilite, două în negocieri

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2022 16:23 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 16:26

Aflată în cantonament în Austria, Universitatea Craiova are trei amicale perfectate. 

Primul, pe 26 iunie, de la 17:00, ora României, contra Arminiei Bielefeld, echipă retrogradată din Bundesliga germană la finele sezonului 2021/2022. 

Pe 29 iunie, de la 19:30, juveții o vor întâlni pe Qarabag FK (Azerbaidjan, liga 1), iar pe 3 iulie, de la 12:00, pe Heidenheim 1846, din liga a doua germană. Alte două teste sunt în curse de perfectare. 

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Cine sunt adversarii Universității Craiova

Arminia Bielefeld a retrogradat în sezonul recent încheiat din Bundesliga, terminând pe locul 17, penultimul. Sub Bielefeld s-a aflat doar Furth. Lotul echipei germane este evaluat la aproximativ 57 de milioane de euro, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Bielefeld s-a despărțit de vedeta echipei, Patrick Wimmer, după ce mijlocașul ofensiv a fost transferat de Wolfsburg, pentru 5 milioane de euro.

Qarabag este campioana Azerbaidjanului și are 9 astfel de trofee în palmares. Lotul echipei este evaluat la aproximativ 14 milioane de euro. De asemenea, campioana Azerbaidjanului a câștigat și 7 cupe în istoria sa.

Qarabag va juca în preliminariile Champions League împotriva lui Lech Poznan, campioana Poloniei.

Al treilea adversar al Universității, Heidenheim, a terminat sezonul recent încheiat pe locul 6 în 2.Bundesliga. Lotul echipei germane se ridică la valoarea de aproximativ 17,5 milioane de euro.

Citește și:

Steliano Filip, de mâine la antrenamentele lui Dinamo: „Acum, vor avea motive să mă înjure” + Ce se întâmplă cu Ricardo Grigore și Andrei Radu

Boloni ar fi adus în Comisia Tehnică de la FRF mulți dușmani ai lui Burleanu, dar și un străin!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ipsilante
ipsilante  •  23 Iunie 2022, 21:52

N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa cer demisia Presedintelui Cartu. Daca l-am admirat ca fotabalist, (legendar acum!), daca l-am apreciat ca antrenor, (campion cu Univ.Cv), il contest categoric, ca presedinte. Am sperat ca dupa realegerea lui ca Presedinte, din vara asta, va redeveni Cartu cel activ, inventiv, PERFORMANT, ca fotbalist si antrenor dar m-am inselat. Cartu a ramas si dupa "realegere", acelasi functionar decorativ, pasiv, neimplicat, dezinteresat de ce se intampla la Univ.Cv. Activ doar pe statul de salarii, aceasta legenda a Stiintei, nu face altceva decat sa ingroape clubul prin lipsa lui de initiativa. La cata experienta are si cat fotbal stie, il asteptam ca pe un vulcan care sa duca Stiinta spre performanta. Nu! Ori nu vrea, ori nu mai poate! In ambele situatii insa, el isi compromite numele si cariera. Asta, pe langa faptul ca "saboteaza" clubul la care a activat. Domnule Cartu, cu tot respectul, va cer demisia! Cand nu faci nimic, adica, CHIAR NIMIC, nu poti sa gresesti. Deci, nu ti se poate imputa nimic. Astfel vei fi SALARIAT a la long... Noi nu mai vrem domnule Cartu! Ori redeveniti omul activ, profesionist, performant, din trecut, ori DEMISIA! Forza Craiova Maxima!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  21 Iunie 2022, 20:42
Postat de eunescu09 pe 21 Iunie 2022, 16:46

La lotul pe care îl avem spulbera tot. Mai intai spectatorii din tribune.

Deja au facut o!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Iunie 2022, 16:57

...suntem cei mai buni din galaxie ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează